Розглянуто Максим Ватковський, Сергій Остроушко, Теодор Якимишин, Владислав Мазепа/Провокації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Святослав Шелбі

Новий гравець
Реєстрування
26 Лис 2022
Дописи
11
Реакції
3
Бали
11
1. Нікнейм гравця:Максим Ватковський, Сергій Остроушко, Теодор Якимишин, Владислав Мазепа
2. Особистий нікнейм: Єлисей Кривий
3. Клан порушника: dark-angels
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому:ні
5. Суть скарги: провокації, приїхали на мотоциклах та почали заважати РП процесу(був набір)
6. Особисті докази (скриншот/відео):*клік*
7. Дата порушення: 12.06.2023

Останнє редагування:

Джошуа Скайл

01 | ?? Заступник Sakura ??
Реєстрування
3 Бер 2023
Дописи
108
Реакції
112
Бали
46
Панове Єлисей Кривий по перше від вас чутно МГ інформацію тайм код 0.00 слова в мене теж іде фрапс їх повідкидують тайм код 0.04 кінец , по друге звідки ви знаєте що я в клані або не в клані і в якому , по третє немає такого граця Сергій Отсроушко

Святослав Шелбі

Новий гравець
Реєстрування
26 Лис 2022
Дописи
11
Реакції
3
Бали
11
Панове Єлисей Кривий по перше від вас чутно МГ інформацію тайм код 0.00 слова в мене теж іде фрапс їх повідкидують тайм код 0.04 кінец , по друге звідки ви знаєте що я в клані або не в клані і в якому , по третє немає такого граця Сергій Отсроушко
Зміна нік-нейму не зробить Вас невинним, тим більше айді на фрапсі видно, а я знаю, що ви в клані, з вашого ж фрапсу. Я починав відео після слова оффтоп, тому стверджувати що я МГшив - тупо.

Останнє редагування:

Джошуа Скайл

01 | ?? Заступник Sakura ??
Реєстрування
3 Бер 2023
Дописи
108
Реакції
112
Бали
46
Зміна нік-нейму не зробить Вас невинним, тим більше айді на фрапсі видно, а я знаю, що ви в клані, з вашого ж фрапсу. Я починав відео після слова оффтоп, тому стверджувати що я МГшив - тупо.
А звідки ви знаєте , що я в цьому клані і залишився ? Може я його змінив

Святослав Шелбі

Новий гравець
Реєстрування
26 Лис 2022
Дописи
11
Реакції
3
Бали
11

Дмитро Лінкевич

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
1,959
Реакції
492
Бали
196
Надайте повне відео там где у вас проходить РП процес набору і вам заважають.

Дмитро Лінкевич

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
1,959
Реакції
492
Бали
196
Гравець Максим Ватковський [771], Владислав Мазепа [127098], Сергій Остроушко [83203], Теодор Якимишин [50422] отримають покарання за Зрив набору/перешкода на наборі - (/jail 10-30 хвилин).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі