Розглянуто Максим Вербицький

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вільямс Вілсон

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лип 2024
Дописи
126
Реакції
91
Бали
31
1. Максим Вербицький
2. Овнер Мерсси
3. Суть скарги в том, что ваш администратор, Максим, откидывает за FD in GZ + DM + DM Car, при том когда выбежали игроки с больницы сели в машину, я стрелял по машине в зз, не нанёс ни одной пули по игрокам, так как там зз, и урон без выборочно не пройдёт. Во вторых Администратор даёт мне наказание FD in GZ i DM как может быть этих два пункта в этом наказание если это одно и тоже практично, я не нанёс в зз урон и поза зз я убил игрока который был в клане, так как я картель и могу убивать клановцов, и дм здесь нету, и так же нету фд зз, так как я не стрелял в зз и не наносил урон. Прошу извинений от этого администратора и славно было бы научить его правилам УКР ГТА!!! Жду извинений от Администратора, из-за его знаний я сижу три с половиной часа и теряю деньги!!!
4.

Максим Вербицький

У почесній відставці
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
40
Реакції
37
Бали
23
Вітаю!
Ви неоднарозово вбили гравця який не знаходився у клані без вагомої на те причини.
Після чого цілеспрямованно приїхали на МОЗ м.Дніпра і продовжили це робити.
Також вам покарання було зменшене та перевидано.
За що ви отримали покарання а саме:
6.1.
"FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Очікуйте відповідь ГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі