Відмовлено Максим Гарбузюк, Данило Вербенко / ДБ + нон рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
1. Нікнейм гравця: Максим Гарбузюк, Данило Вербенко
2. Особистий нікнейм: Бавікс Макалістер
3. Клан порушника: ТОКСІК, ЛЮБЧИК
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: ДАРК
5. Суть скарги: вбив данила, після чого мене піджидають перед в'їздом в Полтаву, як він міг відразу так сказати, якщо я його вбив, тобто нон рп, а коли водій Максим так їде щоб я влетів в нього я вважаю це як ДБ
6. Особисті докази (скриншот/відео):
тайм код не потрібен
7. Дата порушення: 1.03.23

Останнє редагування:

Тревор Скотт

юпійо юпіє
Реєстрування
2 Сер 2022
Дописи
177
Реакції
79
Бали
31
В чому була проблема зупинитись? Нам пів карти їздити за тобою? Немає тут ДБ .Тут від тебе 3 раза нонрп, Перший раз перед першим вбивством (невідігровка зброї) Другий раз коли навіть не вирішив зупинитись перед нашою автівкою, а просто на свій швидкості влетів в нас, так мало того потім щей встав, як нічого не було та почав стріляти. Третє нонрп це в кінці відео перед смертью (невідігровка зброї)

Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
В чому була проблема зупинитись? Нам пів карти їздити за тобою? Немає тут ДБ .Тут від тебе 3 раза нонрп, Перший раз перед першим вбивством (невідігровка зброї) Другий раз коли навіть не вирішив зупинитись перед нашою автівкою, а просто на свій швидкості влетів в нас, так мало того потім щей встав, як нічого не було та почав стріляти. Третє нонрп це в кінці відео перед смертью (невідігровка зброї)
Анимка была во время падения, отыгрывать оружие необязательно, оно было у меня уже взято

Тревор Скотт

юпійо юпіє
Реєстрування
2 Сер 2022
Дописи
177
Реакції
79
Бали
31

Морган Хоффман

[ЗГС] неоф. організацій
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
435
Реакції
110
Бали
43
Вітаю, шановний гравець !
Вашу скаргу розглянуто і винесений вердикт: Порушень не знайдено зі сторони гравців
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі