Розглянуто Максим Герас

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Гліб Хліманцов

Директор Східної України
Реєстрування
7 Вер 2023
Дописи
366
Реакції
338
Бали
108
1. Нікнейм адміністратора: Максим Герас
2. Особистий нікнейм: Гліб Хліманцов
3. Суть скарги: Адміністратор процитував речення з правил території вч, а саме "з приводу Жовтої Зони , Правилах території ВЧ написано Жовта зона - це територія, прилегла до Червоної зони, в якій цивільним особам дозволено перебувати 2 хвилини на Транспортному засобі та 5 хвилин пішки, після того як ви проігнорували тощо вам сказав Підполковник." Жовта зона - це територія, прилегла до Червоної зони, з цим я згоден, але питання, де кінець жовтої зони? У скарзі я написав, що мапи кордонів жовтої зони немає, раніше це було 50 метрів від АКПП та дійсно був скріншот, зараз немає інформації про кордони жовтої зони ВЧ. Виходить, якщо немає розмітки жовтої зони, вся карта є жовтою зоною? Додайте тоді мапу кордонів жовтої зони, щоб більше не було подібних ситуацій
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга
5. Дата походження: 04.06.2024

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,244
Реакції
1,481
Бали
253
1. Нікнейм адміністратора: Максим Герас
2. Особистий нікнейм: Гліб Хліманцов
3. Суть скарги: Адміністратор процитував речення з правил території вч, а саме "з приводу Жовтої Зони , Правилах території ВЧ написано Жовта зона - це територія, прилегла до Червоної зони, в якій цивільним особам дозволено перебувати 2 хвилини на Транспортному засобі та 5 хвилин пішки, після того як ви проігнорували тощо вам сказав Підполковник." Жовта зона - це територія, прилегла до Червоної зони, з цим я згоден, але питання, де кінець жовтої зони? У скарзі я написав, що мапи кордонів жовтої зони немає, раніше це було 50 метрів від АКПП та дійсно був скріншот, зараз немає інформації про кордони жовтої зони ВЧ. Виходить, якщо немає розмітки жовтої зони, вся карта є жовтою зоною? Додайте тоді мапу кордонів жовтої зони, щоб більше не було подібних ситуацій
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга
5. Дата походження: 04.06.2024
Вітаю
Я вже це передав Генералу ЗСУ.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі