Зачинено Максим Головач / Спроба слити гравця

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

mike offlaevskiy

Новий гравець
Реєстрування
4 Тра 2023
Дописи
10
Реакції
0
Бали
4
1. Нікнейм гравця: Максим Головачя
2. Особистий нікнейм: Майк Оффлаевский
3. Суть скарги: Данний, гравець рішив що він умний та купив по своїй же проблемі. Не глянувши нічого бізнесс. Залив жалобу на гравця спочатку оцю:тик
Де йому відклонили. По скрінам. І далі він добавляє знаки питання і стрілочки . І ВАУ НІХЕРА СОБІ. Жалобу приймають! Гравець як буд-то сам взяв зайшов до адмінстартора на аккаунт і написав гравеця буде заблоковвано! Я ігрок Арізони Роле Пле (РПГ).Сюрпрайз. Ну такой х(йни я ще не бачив ! Чому, адміністрація повірила в цей клоунізм? ). А йще розмова в Діскорді. Це інший процесс ну ніяк не РП. Якщо ви РП проект. Дивіться на РП ситуації а не на діскорд! upd:тик цей коментраий видалив. + ище upd:тик
4. Докази: ссилки на форум
5. Дата походження: 2 мая 18:35

Останнє редагування:

mike offlaevskiy

Новий гравець
Реєстрування
4 Тра 2023
Дописи
10
Реакції
0
Бали
4
upd.Якщо це головний адмін передасть керівництву. Я буду подавати на нього жалобу . Буду добиватися щоб . Він сам перевірив .А ящко ні писати до создателів проекта.

Рома Яловий

Новий гравець
Реєстрування
24 Лют 2023
Дописи
10
Реакції
2
Бали
6
Повністю з ним згодем так як він міг перевірити і сказати що у його словах є помилка но він цього не зробив. Я вважаю що це є сливом гравця.

mike offlaevskiy

Новий гравець
Реєстрування
4 Тра 2023
Дописи
10
Реакції
0
Бали
4
Переходим. К розбору скринов найдите 10 отлчией там длинее там коротше длинее коротше скрин
Дальше они договоряются то что за 45кк. Игрок ище ВНИМАНИЕ ДОКИНЕТ 5.000.000$.5кк . И при этом блокирует игрока пермачем
Ведь судь жалобы была Максима Головача Члена.Не отдавать от 5.000.000$. Дальше игрок не видит. То что при покупке/обмена имущества у бизнесса 1 лвл. Зато финка в неделю 613к.Ему что-то не нраввиться? бизз.
Вывод такой. Игрок сам выноват что не досмотрел, а также он не хочет не хотел отдавать 5.000.000 $ грн не важно. И за этого залил жалобу на форум.
Доп. ОСКИ:оск в профиле
доп
+Если у бизнеса реально финка 300к будет то он удалит жалобу. Это уже разнециваеться как продажа своей жалобы) Продажа ЖБ
сын
+ Возможно подельность. )

Останнє редагування:

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю! Ви ніякого відношення до скарги не маєте, Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі