Відмовлено Максим Деревлюк. Жалоба

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталій Крутов

Модератор
Реєстрування
27 Жов 2022
Дописи
98
Реакції
35
Бали
28
Ваш ігровий нік:Віталій Петренко
Ігровий нік адміністратора:Максим Деревлюк
Суть скарги:Данний адміністратор відкрив заявки на лідера НПУ м.Дніпро, я написав туди заявку і ще декілька чоловіків, захожу утром дивлюсь, а розділ заявки на лідера НПУ м.Дніпра нема. Захожу в діскорд бачу що поставили чоловіка який даже не писав туди заявку на лідера НПУ м.Дніпро.Також моє прохання щоб цю жалобу розглянула вища адміністрація.
Дата видачі покарання:-
Скриншот видачі покарання:Хань він вам сам покаже відео обзвону
Готовий відповідати у разі обману:Так

Дмитро Джокер.

let it be.
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
1,386
Реакції
778
Бали
253
Зараз буде бла бла бла, що новий лідер був заступником попереднього лідера! Але є одне, я був замом у МОЗі взагалі-то недавно, я писав Деревлюку, що я тянув організацію за собою і дуже компетентним буду на лідерці і попросив провести просто доп.обдзвон для мене, але він відкрив заявки, потім закрив, потім знову відкрив. Адмін якись трішки халатний до цього, навіщо оце робити, відкривати заявки, потім пам'ять проснулася - видалив їх і поставив зама, ну це взагалі якась фігня! Спочатку робить - потім думає!

Я розумію, що заявки він міг відкрити, зробити обдзвон, ни один кандидат не підійшов і знову відкрив заявки! АЛЕ! Навіщо ускладнювати собі роботу та робити оцю хєрь, якщо можна було поставити заступника от попереднього лідера. Та щей мене перманентом відкинули, короч, на сервері зараз твориться балаган, також напишу скаргу на оскарження, бо це якась жесть! Пів адмін составу - некомпетенті та не впевнені в своїх діях, на репорти взагалі нулі, а як слідкувати за своїми жертвами, ооо - це нам треба, виловлювати двух/трьох/чотирьох гравців та заважати їхній грі - то шо нада, йопта!

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Зараз буде бла бла бла, що новий лідер був заступником попереднього лідера! Але є одне, я був замом у МОЗі взагалі-то недавно, я писав Деревлюку, що я тянув організацію за собою і дуже компетентним буду на лідерці і попросив провести просто доп.обдзвон для мене, але він відкрив заявки, потім закрив, потім знову відкрив. Адмін якись трішки халатний до цього, навіщо оце робити, відкривати заявки, потім пам'ять проснулася - видалив їх і поставив зама, ну це взагалі якась фігня! Спочатку робить - потім думає!

Я розумію, що заявки він міг відкрити, зробити обдзвон, ни один кандидат не підійшов і знову відкрив заявки! АЛЕ! Навіщо ускладнювати собі роботу та робити оцю хєрь, якщо можна було поставити заступника от попереднього лідера. Та щей мене перманентом відкинули, короч, на сервері зараз твориться балаган, також напишу скаргу на оскарження, бо це якась жесть! Пів адмін составу - некомпетенті та не впевнені в своїх діях, на репорти взагалі нулі, а як слідкувати за своїми жертвами, ооо - це нам треба, виловлювати двух/трьох/чотирьох гравців та заважати їхній грі - то шо нада, йопта!
Пане компетентність, в мене з'явилось велике бажання після прочитаного дати свій коментар до вашого повідомлення.

І я вам нагадую що адміністрація САМА вирішує кого, коли, як та навіщо призначати на посаду лідера, ваш минулий лідер був знятий за байдуже відношення до посади , тому компетентність його старшого складу невідома, та я вирішив не проводити передачу лідерки. А на рахунок того що ви дуже за мене хвилюєтесь що я вже другий раз відкриваю заявки на МОЗ, то я вам відповім. Шановний, не хвилюйтеся будь-ласка за мене, знову ж призначення на посаду лідера це особисті справи адміністрації проекту, ну аж ніяк не гравців. Те що ви зараз знаходитесь в блокуванні вже говорить щось.

На рахунок заявок на НПУ міста Дніпра я детально описав ситуацію головному адміністратору, та буду чекати його відповіді. І знову ж хочу нагадати що призначення лідерів це справи адміністрації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі