Відмовлено Максим Деревлюк/вимагання особистих документів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Гру 2022
Дописи
36
Реакції
10
Бали
8
1. Нікнейм адміністратора: Максим Деревлюк
2. Особистий нікнейм:Юрій Яцинич
3. Суть скарги:Головний адміністратор почав у мене вимагати мої особисті документи задля "підтвердження віку", після чого я написав йому що це моя особиста інформація а він всерівно продовжував вимагати після того як я не скинув йому особисту інформацію він зняв у мене сапорта. А це навіть порушення кодексу України а саме стаття 11 про захист особистих документів
4. Доказ порушення правил:
5. Дата походження:24.01.2023
P.s. Якщо ви нічого не вирішите я подам у суд на головного адміністратора.І подумайте чи хочете ви свого га хочете бачити до трьох років за гратами

Останнє редагування:

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Доброго дня.

Посада "Support" э цілком добровільною, та перехідним рубежем між звичайним гравцем та адміністрацією. Головна адміністрація виставляє суб'єктивні критерії для набору на відповідну посаду.

В Статті 11 Закону України про "Захист персональних даних" йдеться про підстави для обробки персональних даних, відповідно до пункту першого, які ви і надаєте або не надаєте за власним бажанням. Адміністрація має право запитувати документи для підтвердження наявного віку на добровільній основі. Якщо у вас відсутнє бажання надавати документи, ви просто відмовляєтесь від посади сапорта. В чому проблема ? Ви добровільно вирішили піти на посаду "Suport" знаючи про віковий бар'єр. Не досягши вказаного віку, ви виріши ввести в оману адміністрацію серверу, чим порушили внутрішньо розпорядчі правила проекту а саме: "Введення в оману адміністрацію"

З приводу вашої заяви сприводу звернення до суду та 3-років ув'язнення можу сказати наступне. Склад злочину сприводу статті 11-ої відсутній, на відміну від вашого умислу з приводу фальсифікації заявки на посаду спорта. Суд цивільного позову навіть не стане розглядати заяву, в котрій відсутній склад правопорушення, або пригнічення прав особи.

Досить виписувати незрозуміло що, не маючи уяви як це працює.

Очікуйте відповіді від керівництва.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі