Зачинено Максим Деревлюк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
44
Реакції
8
Бали
21
Ваш ігровий нік: Ілля Бандера
Ігровий нік адміністратора: Максим Деревлюк
Причина покарання: Звільнили з фракції ні за що, та посадили на 9 годиди за дм. На відео не видно що я був у форму, це по перше, в мене зброя була з собою в інвентарі, та також могла будти присутння рп причина, так як фрапс не повний. Не бачу причини видавати покарання без фулл фрапса та звільняти, тому що також не видно що в я у формі, та зброя у мене своя.
Суть скарги:
На відео не видно що я був у форму, це по перше, в мене зброя була з собою в інвентарі, та також могла будти присутння рп причина, так як фрапс не повний. Не бачу причини видавати покарання без фулл фрапса та звільняти, тому що також не видно що в я у формі, та зброя у мене своя. Максимум за що мені вогли дати покарання, за те що я був під час робочого часу без форми в місті.(а це догана)
Дата видачі покарання: 29.10.22
Скриншот видачі покарання:

Переглянути вкладення Переглянути вкладення

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 8

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Доброго дня.

Співробітник поліції вийшов з відділу національної поліції після чого ви відкрили по ньому вогонь. Цього достатньо для того щоб видати покарання за DM.

На рахунок того що видано Х2 покарання - в правилах не вказано що х2 видається тільки якщо співробітник одягнений в форму.

Звільнив вас я так як це не нормально що 10 ранг фракції ДКВС яка входить до міністерства внутрішніх справ вбиває співробітника національної поліції.

Очікуйте відповіді він Головного адміністратора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі