Зачинено Максим Должковий/Катерина Должкова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Торретто

Активний
Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
43
Реакції
5
Бали
11
1. Нікнейм лідера / заступника:Максим Должковий та Катерина Должкова
2. Особистий нікнейм:Іван Янчук
3. Суть скарги:Я їхав на своєму авто, відволікся на діскорд та проїхав по пішоходній зоні.В цей час пані Катерина та пан Максим їхали на своєму автмобілі, побачили це, зупинили мене і запитали-Що це було?Ви хто?.Я відповів, що я співробітник мерії, випадково проїхав по пішоходній зоні.Після цього мені пан Максим сказав:Ви порушили статут, за це вам буде догана-а якщо зараз будете щось говорити-звільнення.Це було після робочого часу, та я був без форми.І де в статуті написано, що за порушення порядку не під час зміни та без форми видають догану.Я точно не зрозумів хто мені видав догану, але я думаю, що це була Катерина Должкова, так як вона 12 ранг, а її чоловік Максим Должковий 10 ранг.На скільки я пам'ятаю, догани видаються тільки з 11 звання.Також я хочу попросити доказів мого порушення та доказів про покарання в статуті.На жаль, скріншот видачі догани не зб
ерігся.У разі того, що я виявлюся правий-прошу прибрати догану.
4. Особисті докази (скриншот/відео):
1686679914440.png
5. Дата походження:13.06.2023

Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
81
Реакції
26
Бали
31
1. Нікнейм лідера / заступника:Максим Должковий та Катерина Должкова
2. Особистий нікнейм:Іван Янчук
3. Суть скарги:Я їхав на своєму авто, відволікся на діскорд та проїхав по пішоходній зоні.В цей час пані Катерина та пан Максим їхали на своєму автмобілі, побачили це, зупинили мене і запитали-Що це було?Ви хто?.Я відповів, що я співробітник мерії, випадково проїхав по пішоходній зоні.Після цього мені пан Максим сказав:Ви порушили статут, за це вам буде догана-а якщо зараз будете щось говорити-звільнення.Це було після робочого часу, та я був без форми.І де в статуті написано, що за порушення порядку не під час зміни та без форми видають догану.Я точно не зрозумів хто мені видав догану, але я думаю, що це була Катерина Должкова, так як вона 12 ранг, а її чоловік Максим Должковий 10 ранг.На скільки я пам'ятаю, догани видаються тільки з 11 звання.Також я хочу попросити доказів мого порушення та доказів про покарання в статуті.На жаль, скріншот видачі догани не зб
ерігся.У разі того, що я виявлюся правий-прошу прибрати догану.
4. Особисті докази (скриншот/відео):Переглянути вкладення 793385. Дата походження:13.06.2023
Як максим должковий хочу сказати що в даній скарзі є обман адміністрації дискорд для зв'язку cyberbulochkaskoricey

Ангела Меркель

Активний
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
231
Реакції
73
Бали
33
Догана була видана помилково і вона буде знята. З лідером буде проведена бесіда.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі