Розглянуто Максим Дуля та Крістіан Родаріо | Ігнорування репортів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Гросман

Ігровий Помічник | Центральна Україна [01]
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,337
Реакції
676
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Кіріл Гросман
2. Нікнейм адміністратора: Максим Дуля, Крістіан Родаріо та адміністратори у грі з 01:24-01:38 / 10.02.2026
3. Суть скарги:
Ігнорування репортів у нічний час.
О 01:24 я подав репорт "тп", та протягом усього часу до 01:38 ніхто не відповів на репорт. Якщо переглянути увесь чат, який я прогорнув, о 01:27 адміністратор Крістіан Родаріо видав гравцю покарання у грі, а отже повинен був у найкоротший час допомогти й мені. О 01:38 я вирішив написати репорт "ку ку" (щоб банально відповіли "Вітаю. Приємної гри") та хотів переглянути, за скільки часу такий репорт закриють. Коли не пройшло навіть 10 секунд, адміністратор Максим Дуля відповів на нього.
Така швидкість допомоги на репорт викликає враження, оскільки перший репорт я очікував 18 хвилин, на який так і ніхто не відповів, а на другий репорт надали відповідь за 7 секунд. Після поданих репортів у мене складаються думки, чим займаються адміністратори у грі, якщо неможливо отримати допомогу.
Також прошу ГА переглянути логи у період часу 01:24–01:38 / 10.02.2026, перевірити, які ще були адміністратори у грі, адже я вказав лише тих, хто видав покарання та відповів на другий репорт, та хотілося б отримати відповідь, чому виникає затримка на репорт у 18 хвилин, яка могла бути ще більшою, якщо б я не подав другий репорт.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тут

5. Дата порушення: 01:24–01:38 / 10.02.2026

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Переглянувши дії адміністрації хочу запевнити, що у вказаний час у адміністрації було навантаження по небанальним репортам, які вимагали певних дій окрім звичайної відповіді. Ваш наступний репорт міг перебити попередній, та, аби не накопичувати репорти, інший адміністратор дав на нього відповідь. Оскільки нічого іншого цей репорт не вимагав.

Приносимо вибачення за незручності.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі