Відмовлено Максим Касьянович / Марія Тейлор / для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лучано

Козак
Реєстрування
24 Гру 2023
Дописи
51
Реакції
13
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Касьянович / і з 26.03.2024 року Марія Тейло
  2. Особистий нікнейм: Локі Лучано
  3. Суть скарги: адміністратор дав варн за багоюз, якого апріорі не було, так як 1) в теслі апріорі відкриті вікна, 2) відкритя вікон та стрільба з вікон була на сервері виключно через команду /do. Але то таке, викликаючи адміна через репорт, я хотів дізнатись інформацію призначення свого варну тощо. Адмніністратор прибувши знову почав ПЕРЕБИВАТИ мене через кожні 3 слова, за що вибачте мене просто "Порвало". Це не перший раз і не перше моя скарга, коли адміністратори просто перебивають не даючи сказати жодного слова. Прошу розглянути дану скаргу і покарати адміністратора. А за свої слова прошу вибачення, емоції. Дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 25.03.2024 року та 26.03.2024 року (Марія Тейлор)
Скарга була подана тут: ось

Без пояснення причини в оскарженні відмовлено, а відмовлено я впевнений по причині того, що адміністратор не може пояснити своє рішення, не може надати докази і розуміє те, що він перебиває гравців і веде себе не дуже коректно. Плюс дивлячись форум на нього велика кількість скарг, що ще раз доказує його не природність для даного виду «роботи».

Прошу АДЕКВАТНО розглянути скаргу, розблокувати мене та дати можливість далі грати на сервері. Дякую.

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, покарання за образи адміністрації видано вірно. Стосовно того , що адміністратор перебивав вас - з ним була проведена бесіда , проте це зовсім не виправдовує ваші образи. Відбувайте термін покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі