Зачинено Максим Касьянович

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артемка Тейлор

Активний
Реєстрування
14 Лип 2023
Дописи
88
Реакції
126
Бали
36
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Касьянович
  2. Особистий нікнейм: Артемка Тейлор
  3. Суть скарги: бульо дб я потратив аптечку та залил жб на гравця,після чого админ відмовив написав немає порушень я так не вважаю
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Танюшка-Роуз-ДБ.199957/
  5. Дата походження: 12.08.2024

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,411
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Касьянович
  2. Особистий нікнейм: Артемка Тейлор
  3. Суть скарги: бульо дб я потратив аптечку та залил жб на гравця,після чого админ відмовив написав немає порушень я так не вважаю
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Танюшка-Роуз-ДБ.199957/
  5. Дата походження: 12.08.2024
Від вас могла бути провокація, ви мене переслідували неодноразово, в мене стрім на платвормі ТТ все зафіксував, не обводьте адміністрацію в обман.

Максим Касьянович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Сер 2022
Дописи
1,414
Реакції
2,247
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Надам вам відповідь у особистих повідомленнях, але скажу ще раз.

На вашому відео видно як ви вибігаєте на дорогу та Танюшка Роуз наїзджає на вас один раз та одразу їде у інший бік. Якщо б гравець хотів би вас ДБшити, то він би це зробив 2+ рази, або хоча б залишився на місці, для того щоб по вам проходив урон, але гравець цього не зробив. Видавати покарання гравцю за один наїзд, я вважаю не дуже адекватним висновком, так як вона могла це зробити випадково.

Очікуйте відповіді ЗГА

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

На вашому відео видно що воно обрізане та ситуація не повна, у такому випадку адміністратор має право відмовити у схвалені скарги на свій розсуд, вам необхідно подати скаргу та
надати не обрізане відео де видно з чого почався конфлікт.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі