Дмитро Джокер
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 12 Тра 2023
- Дописи
- 87
- Реакції
- 73
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Максим Клонекс
- Особистий нікнейм: Дмитро Джокер
- Суть скарги: Суть в чому полягає я нічого не порушував та отримав блокування за порушення ловлі бізнесу . Оскільки я вам надав всі докази перебування в зоні ловлі бізнесу. Мені дуже сильно цікаво на це ж подивитись яке я скоїв порушення.
1. Перебування в автомобілі біля бізнесу без стану АФК до зльоту бізнесу. В цьому доказі дивиться коли я прибув в зону зльоту бізнесу та навіть не зайшов на мітку зльоту, тобто залишився в автомобілі щоби нікому не заважати. Почав вести запис, оскільки я вже досвідчений гравець розумію за АФК можуть резпавнути та є неадекватні гравці які можуть вбити. Тобто скоїти порушення проти мене оскільки я перебував на відстані від ПК почав вести запис щоби були мої страхування від гравців та адміністраторів. Користувався безпровідною клавіатурою на відстані, а саме натискав клавішу пробіл щоби не було АФК. Тут я не бачу жодного порушення. Можливо я скоїв порушення, що я дивився на телевізори футбол в реальному житті Україна – Албанія та разом користувався безпровідною клавіатурою, а саме натискав клавішу пробіл та коли закінчився футбол відразу пішов до ПК, тобто приступив до гри. За це я отримав покарання напевно, що доєднав свої хобі. Але чомусь я не знайшов в правилах UKRAINE GTA, порушень в пунктах. Дивиться я вам надав запис, передивиться уважно ГА, ЗГА та адміністратор Максим Клонекс який мене заблоковував, тобто Максим Клонекс Я вам надав докази ви шукайте порушення. Дивиться там однієї хвилини не хватає, оскільки у мене слабкий ПК та дуже впав ФПС . Тобто я вимкнув щоби добігти до позначки злиття бізнесу бо якось коли з Фрапсом у мене 3 ФПС, коли дуже багато гравців знаходиться поруч та я навіть не попаду на мітку з таким ФПС. Коли дійшов я відразу у ввімкнув Фрапс.
2. Ловля бізнесу. Тепер дивиться запис ловлі бізнесу, тобто увесь запис бо ваш колега адміністратор мене заблокував тобто Максим Клонекс. У вас є тобто мої дії перебування під час ловлі бізнесу в зоні зльоту, відео тривалістю 17 хв. 19 секунд. Знайдіть моє порушення чи виходить коли мене якийсь гравець вдарила виходить моя провина. Тобто за це можна отримати покарання. Нагадаю на доказах видно, що я ніяких порушень не скоював всього перебування в зоні зльоту. Але чомусь отримав блокування, а можливо тут річ в іншому зараз поясню.
Прошу звернути увагу на мій доказ, оскільки я натиснув клавішу Alt у час 23:59:53, тобто я вам зазначив час. Зліт відбувся в час 00:00:00, тобто виходить я ніякого порушення у момент зльоту бізнесу не робив. Та після зльоту гравці почали один одного бити, мені ж цікаво де адміністратор Максим Клонекс взяв порушення та зазначив час порушення 00:04, оскільки я навіть за цей час встиг зробити крок на відео зафіксовано бо лагало дуже сильно . Зараз перейдемо до самого правило 1.8. Заборонений будь-який вид "DM" (DeathMatch) під час / до зльоту. | Блокування на 3 дні та конфіскація отриманого майна, Оскільки даний адміністратор Максим Клонекс не розуміє це правило зараз поясню, тобто наведу приклад дивиться якби я затулив якогось гравця під час зльоту бізнесу це було порушення цього правила. Тепер я перейду до гравців яких також адміністратор Максим Клонекс заблокував гравців по цьому правилу в той самий час. Гравці влаштували боротьбу після піймання бізнесу не під час ловлі бізнесу, тобто вони навіть нікого не вбили до чого ж це порушення мені цікаво адміністратор дав. Навіть ситуація з гравцями не стосується до 1.8. Заборонений будь-який вид "DM" (DeathMatch) під час / до зльоту. | Блокування на 3 дні та конфіскація отриманого майна. Я навіть не знаю за, що гравців карати, оскільки вбивства не було та навіть якщо воно було це зовсім друге порушення правил в Зеленій Зоні та за це лише можна отримати покарання у вигляді: деморган та варн.
Тепер дивиться запис ловлі бізнесу, тобто увесь запис бо ваш колега адміністратор мене заблокував тобто Максим Клонекс. У вас є тобто мої дії перебування під час ловлі бізнесу. Знайдіть моє порушення чи виходить коли мене якийсь гравець вдарила виходить моя провина. Тобто за це можна отримати покарання. Нагадаю на доказах видно, що я ніяких порушень не скоював всього перебування в зоні зльоту. Але чомусь отримав блокування, а можливо тут річ в іншому зараз поясню.
Пане Сергій Коваленко пояснюю даний адміністратор Максим Клонекс мені мститься за те, що я на нього скаржився декілька разів були з ним ситуації. Коли я перебував на ЦР був орендований намет та я продавав речі навіть не перебував в стані АФК цей адміністратор Максим Клонекс кікнув з ЦР. Ви можете переглянути скаргу https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Прошу-не-втручатись-в-цю-скаргу-її-повинне-розглянути-лише-керівник-проекту-ukraine-gta-–-Сергій-коваленко.222778/ Тобто тут немає підтвердження, що мене хтось кликав в чаті, ну це жарти такі адміністратора Максим Клонекс.
Тепер перейдемо до другої моєї скарги https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Лише-для-Сергія-Коваленка-Прошу-не-втручатися-ЗГА-та-ГА-оскільки-теж-саме-що-відбулося-в-попередній-скарзі-ГА-запевняло-що-були-проведені-бесіди.224012/ на Максима Клонекса це було, коли був зльот бізнесу СТО. Максим Клонекс резпавнив під час зльоту, але відео вилучено через порушення правил спільноти YouTube но є Теж саме відео яке вилучили, але не дуже чудове зображення но все одно видно, що я не перебував в стані АФК. Тобто видно в віконці де зброю показує є рухи, що зброя М4 зникає появляється по іншому рухи мишкою, а саме кільцем миші що підтверджує у мене не було стану АФК. Не логічний резпавн адміністратора Максима Клонекса. Далі саме головне я просив компенсацію за без діяльність адміністраторів подавав скаргу https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Євген-Антонюк-Андрій-Приступа-Максим-Краленс-Прошу-надати-компенсацію-500к-або-зняти-з-посади-адміністраторів-бо-ті-люди-доводять-до-негативу.223283/. Але мені відмовило ГА, сказали нібито не достатньо доказів на надання компенсації.
Тепер пане Сергій Коваленко дивиться даний адміністратор мстить мені за ці скарги блокуванням на три дні, тобто порушення правил 1.8. Заборонений будь-який вид "DM" (DeathMatch) під час / до зльоту. | Блокування на 3 дні та конфіскація отриманого майна, тобто якщо передивитись доказ Ловля бізнесу. Передивитись доказ Ловля бізнесу там немає порушень до зльоту та піймання бізнесу іншим гравцем. Мені цікаво звідки я отримав покарання, якщо жодних порушень не робив. Ну як це відреагувати, тобто будь яка людина здогадається що це помста Максима Клонекса, по іншому не скажеш. Зараз я відстоюю свою невинність та правоту бо мені потрібно себе відстояти.
Пане Сергій Коваленко вже даному адміністратору Максиму Клонексу давали декілька шансів та закривали очі ГА, ЗГА. Але зараз це навмисна шкода гравцеві, тобто мені. Даний адміністратор Максим Клонекс використовує свою посаду для помсти мені, і цим завдає мені шкоди бо по іншому в голову нічого не приходить. Це виходить, що навмисна шкода проекту UKRAINE GTA, оскільки я гравець проекту UKRAINE GTA та інші гравці постраждали від адміністратора Максима Клонекса, нібито порушивши правило 1.8. Заборонений будь-який вид "DM" (DeathMatch) під час / до зльоту. | Блокування на 3 дні та конфіскація отриманого майна, тобто якщо передивитись доказ Ловля бізнесу та не виявлено порушень під час зльоту з моєї сторони а також інших гравців. Після зльоту відбулася невеличка боротьба, тобто гравці завдавали удари один одному та навіть ніхто не зробив DM оскільки гравці помахалися та відразу розійшлися, я навіть не знаю яке ж правило вони порушили но бо факту порушення яке тягнуло не було на 1.8 Прошу Вас прибрати з посади адміністратора Максима Клонекса, оскільки я цього постійно очікую буде якась помста зі сторони адміністратора та мені неприємно постійно клацати клавіатуру та мишу бо можуть від’єднати чи резпавнити не запитуючи твою присутність. Зараз я в більшості випадків веду записи, оскільки я очікую якусь капость Максима Клонекса бо зараз він сам підтвердив своїм вчинком, оскільки декілька гравців постраждало під час злоту бізнесу від Максима Клонекса, пропоную Вам прибрати Максима Клонекса з адміністрації, оскільки це відображається на репутації UKRAINE GTA, тобто це є навмисне завдавання шкоди проекту. І все ж таки я б хотів отримати компенсацію в ігрової валюти в розміри 1 млн. грн. Тобто я витратив час на написання скарги та псування мені нервів, тобто настрою. Скільки це може тривати проведіть бесіди з адміністрацією 01 Серверу: Центральна Україна бо неприємно грати, якщо адміністрація себе поводить таким ставленням до гравців.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Ловля бізнесу, Перебування в автомобілі біля бізнесу без стану АФК до зльоту бізнесу, 5. Дата походження: 20.11.2024
Останнє редагування: