Розглянуто Максим Ковтар / Оскарження, мут без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

iLich

Новий гравець
Реєстрування
5 Чер 2023
Дописи
37
Реакції
0
Бали
11
  1. Максим Ковтар
  2. Майк Вазовський

3. Оскарження:
    Скарга - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Максим-Бурлака-37080-nrpdrive-ухід-від-дтп.73908/
    Інша скарга від мене ж, написана один в один, але не відмовлена по причині: "не по формі" - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Тим-Афонасьев-7252-dm-нік-рос-мовою.73776/
    Або я щось не розумію, або не бачу. Якщо не бачу, прохання уточнити що саме я зробив не по формі.

Мут без причини:
    1 скріншот - Гравці Грейс Кеннеді та Роман Куня кидають номера карт, без якогось уточнення (що не схоже на жебракування)
    2 скріншот - Адміністратор Максим Ковтар мутить їх за причиною "жебракування". Після цього я вирішую в віп чат написати та запитати наступне: "просто карта в чат це жебракування? рілі?", на що адміністрація відповідає - так.
    3 скріншот - Адміністратор знову ж уточнює що це рахується за жебракування. І далі я хотів б запитати де можне прочитати таке правило, бо певне уточнення ж цього повинне бути, можливо людина скинула номер картки для конкретної людини, яка купляла м4, а в нього просто вилетіло і вона не може знайти її. Жебракування я розумію як прохання людини без причини отримати гроші, тут я цього не помітив цього.
    4 скріншот - Гравець Майк Вазовський, тобто я, отримує мут на 60 хв, обговорення дій адміністрації, при тому що наче з адміністратором розмовляли в темпі "запитання-відповідь"

4. Всі скріншоти прікріплені знизу
  5. 13.09.2023

Вкладення

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    218.7 Кб · Перегляди: 72
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    350.8 Кб · Перегляди: 74
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    299.5 Кб · Перегляди: 75
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    193.4 Кб · Перегляди: 76

Мага Гашик

Активний
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
132
Реакції
69
Бали
73
Вік
22
Вітаю!
На рахунок скарги, скарга буде переглянута повторно, приношу свої вибачення!

Далі очікуємо відповідь ГА/ЗГА

Останнє редагування:

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Щодо скарг, адміністратор перерозглянув їх та виніс вердикт.
Щодо видачі покарання з адміністратором буде проведено бесіду.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі