Lord_666
Козак
- Реєстрування
- 10 Кві 2024
- Дописи
- 27
- Реакції
- 8
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Максим Котигорошко
- Особистий нікнейм: Граф Чорний
- Суть скарги: Заблокували нізащо без жодних причин. Зараз розповім всю ситуацію яка відбувалося я подавав скаргу на працівників поліції тобто на Тімоха Завейло та Славес Кежуал, посилання скарги https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/id-162464-id-142453-Багоюз-Не-відігрівання-РП-ситуацій-поліцейського-Не-знання-Закону-України-«Про-Національну-поліцію»-Не-знан-роз-патрулювання.199161/ бо працівники поліції зупинили без жодних причин навіть немогли відіграти РП роль поліцейського та толком причину зупинки, а саме з розділу Закон України "Про національну поліцію" за статтями за якими мають право зупиняти ТЗ. Цю скаргу я подав за такими причинами як Не відігрівання РП ситуацій поліцейського, Не знання Закону України «Про Національну поліцію»,Не знан. роз. Патрулювання. Рішення адіністратора Єгора Домбазова за посилання
, тобто видати по одній догані та направлення на пепеатестацію. Потім пройшов якийсь певний час з приводу цієї скарги, а саме вимоги з рішення скарги за посилання
не були виконанні. Далі я подав скаргу за посиланням https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Юра-Задверняк-Службова-некомпетентність-та-не-виконання-своїх-обов’язків.199327/ на Юрія Задверняка який займає посаду заступник лідера НПУ К, а причиною стало бо він переоглядав рішення адміністратора за посилання
тобто він не виконав ці вимоги адміністратора Єгора Домбазова за посилання
де сам засвідчує з Лідером НПУ К за посиланням
, що рішення адміністратора не були виконі. Нібито керівництво НПУ К вирішили з адміністрацією нібито не давати догану та лише відправити на переатистацію, а саме Тімохи Завелейко. Хотів би нагадати, що звання Тімохи Завелейко лейтенант поліції (6 ранг) елементарно не може відігравати рп роль поліцейського та у нього дуже погані знання, а саме Закон України "Про національну поліцію" бо він не розуміє за яким статтями поліція має зупинити ТЗ ( Стаття 15. Перевірка документів; Стаття 16. Зупинення ТЗ - це я вам навів що повинні знати
. А також не знання пункту патрулювання, а саме що повинен мати співробітники поліції: кайданки, боді камери, тайзер, зброю, мінімально 2 людини у патрулюванні. Як ви гадаєте це нормально мати таке звання тобто 6 ранг в поліції не мати жодних знань про діяльність НПУ К. Дивиться з приводу свого захисту я вимушений навести ситуацію з реального життя: от допустим працює людина електриком на якомусь підприємству її загадали підключити двигун ну от людина не розуміє як його підключити вона намагається підключити від болди тобто вона його сталила. Це відзначає, що робітник не розуміє ніяких схем тобто він вивчися за рахунок хабарів. Так само як можна давати такі звання Тімохи Завелейко лейтенант поліції (6 ранг) ну якщо у нього знань повний нуль то виходить є питання до керівництва з приводу звань які вони видаю.
, а саме Тімохи Завелейко. От мені цікаво чому відразу адміністрація з керівництвом НПУ К не вирішили з приводу покарань працівників поліції. От мені цікаво чому відразу не адміністрація з керівництвом НПУ К де засвідчують керівники НПУ К посилання де сам засвідчує з Лідером НПУ К за посиланням не вирішили з приводу покарань працівників поліції. Тобто виходить адміністрація завела себе в оману та мене якби вони відразу вирішили з приводу покарань я б не подавав ніякої скарги та цієї ситуації не було. Мені цікаво в чому тут обман, що я хотів щоби керівництво НПУ К виконало умови згідно скарги та рішення. Прошу Вас розблокувати мій акаунт бо є тут похибки адміністратора, тобто ніякого обману не було. Хочу зауважити, що тут заплутана ситуація є тут мої похибки, керівництва НПУ К, адміністраторів які не могли вирішити з приводу покарань.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5. Дата походження: 14.08.2024
Останнє редагування: