Розглянуто Максим Кущовка / некомпетентний розгляд скарги / для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Стефанія Старк

Активний
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
31
Реакції
42
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Кущовка
  2. Особистий нікнейм: Стефанія Старк
  3. Суть скарги: Адміністратор видає покарання не подивившись мою історію покарання в грі, останній раз я отримувала Варн за ДМ ЗЗ 17.03. Сьогодні знов я отримую Варн за ДМ ЗЗ хоча за довгий термін я не порушувала дане правило, тому на цей раз я мала отримати покарання у вигляді деморгану, але адміністратор видає знову варн. Прошу також зауважити що адміністратор розглядає скаргу від 3 лиця. Правило: Скарга написана від третього лиця (виключення: приймаються скарги від 3го лиця в яких є грубі порушення правил серверу - RDM, образи (всі без виключення), реклама сторонніх проєктів/читів/ресурсів, розпал міжнаціонлальної ворожнечі, багоюз який напряму шкодить проекту);
Навіть якщо адміністратор зарахував що це грубе порушення правил серверу то гравець Ерен Хейз, якому я наносила шкоду під скаргою написав що він претензій до мене не має, але адміністратор не враховує коментарій гравця, та видаляє його, розглядаючи скаргу ніби коментаря не було.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Стефанія-Старк-ДМ-ЗЗ.162604/
5.Дата походження: 29.04

Вкладення

• image.png
    image.png
    1.3 Mб · Перегляди: 99
  • JbKQaK6h.jpeg
    JbKQaK6h.jpeg
    120.7 Кб · Перегляди: 104
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі