Розглянуто Максим Кущовка//питання-оскарження рішенення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аналитик Тюбикович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
986
Реакції
930
Бали
213
1. Максим Кущовка
2. Євген Набанов
3. Вітаю, ви сказали що на цій скарзі : якщо я буду викладати скарги то отримаю покарання, що мені робити з 10+ порушеннями від держ служб, та від полковника! Якщо це є порушенням то як мені бути щоб не отримати покарання від вас та від інших адмінів! Також якщо я викладу на держ служби 10+ скарг багато хто може подумати що це є слив але це не так, що в даній ситуації робити?
4. тут

5. 31.08.2023

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
1,554
Реакції
620
Бали
213
Вітаю.
Стояти з боку, і фрапсити порушення заступника лідера від 3-го лиця, і заливати скаргу через 6-7 днів, дуже цікаво виглядає.
Тим більше ви зараз заблоковані за погрози зливу організації. Тому ми маємо підстави вважати що ви маєте наміри зливати заступника лідера/лідера, т.д.
Очікуємо відповідь від керівництва.

Аналитик Тюбикович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
986
Реакції
930
Бали
213
Вітаю.
Стояти з боку, і фрапсити порушення заступника лідера від 3-го лиця, і заливати скаргу через 6-7 днів, дуже цікаво виглядає.
Тим більше ви зараз заблоковані за погрози зливу організації. Тому ми маємо підстави вважати що ви маєте наміри зливати заступника лідера/лідера, т.д.
А якщо в мене є докази порушення полковника, не від третього лиця! То що просто видаляти відео докази тому що ви маєте підстави вважати що я хочу зливати фракцію?

Аналитик Тюбикович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
986
Реакції
930
Бали
213
Вітаю.
І факт є фактом якщо людина порушила! І я вважаю що якщо я стояв і був до того причетний та виклав скаргу то це не є третім лицем))

Останнє редагування:

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
0
Реакції
1,848
Бали
213
Вітаю.

Адміністратор надав відповідь вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі