Схвалено Максим Максенюк/BAD COP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
82
Реакції
174
Бали
36
archive.jpg
1625561195y6WTMwadVOQ.jpg
Дитинство: Моє бурхливе дитинство почалося тоді, коли мені виповнилося три роки. У свої 3 я вже міг стріляти з пістолета, звичайно ж іграшкового, автомата та багатьох інших іграшкових озброєнь. Я був дуже схожим на свого батька, і моя мама завжди називала мене копією батька і дуже любила мене. Перед моїм днем народження, коли мені мало виповнитися 5 років, я дуже чекав цього свята, адже мій батько обіцяв мені подарувати дуже гарний залізний пістолет. Настав день мого народження, я прокинувся і побачив, що вся наша квартира була прикрашена різнокольоровими кулями, а моя мати сиділа і чекала, поки я прокинусь. Я відразу ж запитав: "Де мій тато?", На що мама мені відповіла: "Він поїхав тобі за подарунком і скоро повернеться". Я справді чекав на нього, але минула година, дві… три… від батька не було ні слуху ні духу. Я втомився чекати і попросив, щоб мама спробувала зв'язатися з татом, але… на жаль на наш телефон хтось зателефонував, вже через кілька років мама мені розповіла, що тоді зателефонували з лікарні та сказали, що мій батько героїчно загинув, рятуючи дітей із розважальний центр. Того дня, коли він поїхав мені за подарунком, він заїхав у той центр, але, на жаль, на касі він помітив, що до магазину увійшли люди в чорних масках і почали просити гроші у касирів, це було пограбування. Мій батько отримав свій пістолет, адже він мав авторитет, і почав намагатися перервати пограбування, але це все виявилося безуспішним. Мого батька пристрелив один із їхніх ватажків. Щиро кажучи, мені досить боляче про це говорити.

1695407224208.png
Юність: Після того, як я закінчив школу, а навчався я, м'яко кажучи, не дуже добре, а саме на трійки та четвірки, я пішов до Поліцейської академії, бо хотів помститися тим, хто вбив мого батька. Так, як мій батько загинув і мене багато хто знав, мене прийняли досить швидко, адже мій батько був шановною людиною. Я відучився 4 роки в академії, після чого вирушив на службу. Підняття кар'єрними сходами було досить швидким, адже, як я сказав вище мій батько — знаменитість. Через рік служби я став сержантом.
FPUchN5XoAU3Xd4.jpg
Моє доросле життя: Після того, як я став Сержантом, мені набридло перебувати в НПУ і я вирішив перевестися, моє око впало на СБУ. Я поїхав і вирішив дізнатися більше про цю структуру. Дізнавшись, що в ній працює мій друг, я одразу перевівся до нього на посаду курсанта. У СБУ мені дуже подобалося і я допомагав людям, адже я не хотів, щоб у когось сталося таке ж лихо, як у мене. Після того, як мій друг пішов у відставку. Я ставав вище в ієрархії, я почав стикатися зі спокусою хабарів. Тиск із боку корумпованих колег та моє власне бажання покращити свій матеріальний статус призвели мене до того, що я почав брати хабарі. Цей шлях був вкрай небезпечним і неправильним, і я добре розумів це, але, здавалося, це був єдиний спосіб забезпечити свою сім'ю та утриматись на високій посаді. Іноді я брав участь у зловісних угодах, коли доводилося заплющувати очі на злочини заради фінансових вигод. Почуття провини та страх перед тим, що можуть розкрити мої дії, затьмарювали мою совість, але я продовжував на цьому шляху. Мій батько був поліцейським, який загинув, захищаючи закон і порядок, і я зрадив його ідеали. Максим Максенюк почав брати хабарі та не шанобливо ставитись до людей, бив їх та погрожував. Хоча в нього зʼявились гроші,але думка про погані вчинки залишилась в його голові. Відчуття винуватості перед батьком теж не покинула його.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі