Вітаю!
Хочу повідомити про неприємну ситуацію, що сталася нещодавно. У сонячний день я вирішив проїхатися на службовому автомобілі до будівлі Верховної Ради України. Виїхавши у невірному напрямку, я подумав, що нічого страшного — об’їду колом і прибуду до пункту призначення.
Зазначаю, що я не мав на меті здійснювати патрулювання, оскільки був один. Відповідно, я не складав доповідь про початок патрулю. Коли я під’їхав до мікроавтобуса СБУ, який стояв у, на мій погляд, дивному місці, я вирішив з’ясувати, чи не потрібна йому допомога.
У цей момент до мене підійшов наш підполковник, який перебував у відпустці, та почав з’ясовувати, чому я перебуваю в патрулі один. Я пояснив, що не виконую патрульних функцій і не веду спостережної діяльності. Однак він не прислухався до моїх слів і почав стежити за мною. Це викликало у мене занепокоєння та прикре відчуття недовіри з боку старшого складу.
Після того, як я зайшов до будівлі ВРУ, щоб уточнити питання щодо закордонного паспорта та ще я побачив що він писав у міжфракційну рацію запитання до нас, скільки у нас О/С в мережі, я не міг йому там відповісти, тому вирішив під'їхати та надати відповідь, підполковник продовжував спостереження. Повернувшись до ГУ, я дізнався від Генерала, що мені буде оголошено догану за «самовільне патрулювання».
Попри мої пояснення, що я не здійснював патруль, Генерал наполягав, що я порушив порядок і дійсно був у патрулі. Я попросив його послатися на статтю, яка забороняє виїжджати одному з ГУ у форменому одязі на службовому транспорті (СТЗ), але він відмовився надавати такі посилання та все одно видав мені догану.
P.S Я не маю мети довести лідера до відповідальності, просто хочу уточнення своїх знань, та маю бажання щоб адміністрація росудила нас
З Повагою Раб Божий Тоні Харрісон