Розглянуто Максим Марценкевич//Порушення субординації//Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Кравчук.

Поважний гравець
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
220
Реакції
220
Бали
88
  1. Нікнейм лідера/заступника: Максим Марценкевич
  2. Особистий нікнейм: Вадим Ксантарез
  3. Суть скарги:
    Добрий вечір шановна адміністрація, нещодавно сталась неприємна ситуація з генералом СБУ Максимом Марценкевичем, а саме:
    Недотримання субординації
    Некомпетентність
    Перейдемо до самих порушень.
    Щодо порушень субординації, а саме те що я просто їду за генералом Максимом Марценкевичом та він різко зупиняється цим саме призводячи ДТП, я думав що пан генерал бажає відіграти РП та викликати робітників патрульної поліції для оформлення ДТП, але він виходить та без субординації до мене, громадянина України висловлює свою претензію щодо того що я за ним їду, але я не розумію чи є це порушенням, провокацією? Чи я заважав роботі особи?
    Тому прошу провести бесіду або покарати генерала за данні дії.

Чому я вважаю , що Максим Марценкевич не компетентний генерал - тому що я помітив що на данну особу чи немаленька кількість скарг, але на них видно, що пан Максим порушую певні правила.
    1 скарга
    Вона нажаль відмовлена, через відсутність таймкодів, але навіть так можна зрозуміти , що Максим порушив, навіть не бачивши початок затримання можна побачити що Максим з виключиним/неробочим мікрофоном проводить РП процес, допустим що гравець якимось чином зробив так, що Максима не було чути, але за весь відкат я не побачив, що в нього над головою був значок мікрофону, та гравець навіть писав в офтоп чат, що його не чути, але Максиму начхати та він далі проводив РП процес без РП-відігровок та іншого відігравання.
    2 скарга
    Вона також відхилена, але не розумію чому, тому що багато раз була анологічна ситуація з іншими людьми та їм видавами покарання, але чомусь Максиму не видали покаранняю. На відкаті чути як Максим сказав: цитую "Ну то давай в жизні вискочим'' тобто особа говорить про реальне життя, то чому це не можна вважати як погрази, люди на пряму погрожує автору скарги.

Звичайно ви можете вважати, що доказів недостатньо, але це тільки маленька кількість порушень від данного лідера просто більшість людей просто не фрапсить ситуації і все.
    Одразу дякую за перегляд скарги.
    Я вважаю, що ні , але те що людина порушує субординацію на званні генерала неприпустимо.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Ситуація з порушенням субординації
    тиць
  5. Дата походження: 30.10.2025

Лєо Галанте

💔
Активний гравець
Реєстрування
16 Тра 2024
Дописи
830
Реакції
1,697
Бали
153
Вітаю
Розглянувши скаргу виношу вердикт

1. Стосовно "порушення субординації і тд"- стосовно лідера будуть вжиті відповідні заходи

2.Висновок стосовно компетентності лідерів має право виносити виключно адміністрація-
гравці лише висловлюють ту чи іншу думку,аргментуючи її

3.Стосовно відмовлених скарг-причина вказана,або недостатньо доказів для видачі покарання

4. Велика кількість скарг не завжди є причиною некомпетентності лідера, бльшість скарг конкретно на цю людину грунтується на особистій неприязні чи упередженому ставленні

5. Робота лідера є цілком задовільною,що відображено у звітності і загальному стані фракції

6. За період перебування на посаді лідером СБУ не було допущено жодного критичного порушення для зняття з посади і тд. Всі покарання видано відповідно до дій лідера

7. За злив лідера передбачено покарання,прошу не зловживати цим

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі