Схвалено Максим Марценкевич | Bad cop

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Марценкевич

Поважний гравець
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
186
Реакції
227
Бали
88
Ім'я: Максим
Прізвище: Марценкевич
Національність: Українець
Дата народження: 26.02.1999
Місце народження: м.Київ
Місце проживання: Київ
Статура: Середня
Шкідливі звички/залежність: нікотинова, наркотична
Освіта: Вища

Дитинство

0:02 26.02.1999 в Пологовому Будиноку, вулиця Арсенальна 5, Київ, Київська область народжується Максим, з початку проживав він в м.Київ біля центру міста на 2 поверсі, різом з батьками Михайлом та Оленою, Батько на той час був впливовим авторететом та "Коронованим Вором в зaконі", мати була безробітня. Характер в нього був наполеглевий тому він швидко всьому навчався та досягав цілей, у 3 роки він вперше пішов у садочок і йому там дуже подобалось. У 7 років він пішов у школу, де навчався до 11 класу, з дитинства йому подобались автомобілі, тому він разом з батьком дуже полюбляли їздити в гараж та лагодити або розбирати автомобіль.

Підліткове життя

У віці 13 років Максим потрапив у погану компанію, де всі вживали наркотики та алкоголь. Максим не зміг втриматися та спробував покурити, з того моменту він і почав курити. В батька почались постійні проблеми, його постійно переслідували, та згодом вбили. Максим було дуже тяжко без батька але він розумів що життя не вічне, і з того моменту він пообіцяв сам собі ще знайде вбивцю та помститься за батька.

Доросле життя

Одразу після закінчення школи він іде в академію НГУ. Навчався він средньо але іноді отримував премії та похвалу від начальства. Але і про батька він також не забував та постійно їздив до нього на цвинтар.
Одного дня Максим прямуючи на пари зустрів прекрасну дівчину Дарію, вона була неймовірно красивою. Максим не довго думаючи підійшов до неї щоб познайомитись. Дівчина була привітною, люб'язною, розумною, тож вона швидко сподобалась Максиму.

Національна Поліція України та перші зв'язки з ОЗГ

Одразу після закінчення академії та отримання військового квитка він подався на службу в НПУ в ГУ НП України в Київській області. Справи в нього йшли добре, він постійно отримував премії та позачергові підвищення від начальства та був досить хорошим співробітником. З часом він отримав звання Полковника поліції за успішне виконання завдань від керівництва. Одного разу ідучи по вулиці з роботи він почув голосний постріл та крики, він негайно побіг в сторону потрілу де він побачив свого ліпшого друга в ролі вбивці та свого сіпвробітника поліції. Максим на хвилину просто завмер після чого підійшовши до свого друга запитав "Як ти міг?" на що друг відповів "Я не винен...". Після не довгих роздумів друг під'їхав на машині, вони відчинили багажник та затягнули туди поліцейського та вивезли в ліс де і закопали його...

Особисте життя та одруження
Даша була хорошою жінкою, завжди підтримувала Максима у його пичнаннях, але вона не здогадувалась про "темну сторону" Максима. Одного дня Максим вирішив освідчитись Даші та одрудитись з нею. Максим запросив її до зоопарку, вони довго гуляли, спілкувались, та коли вони опинились біля клітки з мавпами Максим ніби потягнувся зав'язати шнурки, Даша нічого не підозрюючи не звернула на це уваги, але тут Максим різко дістає кільце з задньої кишені штанів та робить пропозицію... на хвилину світ зупинився, напруга зростала, повітря стало тяжким... як тут Дарія говорить довгоочікуване "так".
Невдовзі 5 жовтня Максим та Дарія одружились.

З'ясування всіх обставин вбивства

Одного разу Максим гуляв у дуже поганому настрої. Ідучи вулицею він помітив автомобіль який дуже схожий на той на якому вбили батька. Автомобіль був старий та дуже брудний. Не довго думаю Максим перевірив чи зачинений автомобіль, як виявилось ні. Максим першим ділом поліз до багажнику автомобіля та знайшов там старі, брудні, та затерті номерні знаки, не довго думаю він їх ховає під куртку та швидко йде додому.

Встановлення власника номерних знаків

Вдома відмивши номерні знаки він з'ясував номерний знак авто це був "¹¹036-84КЕ". З самого ранку Максим сидів та рився у базах данних МВС але у нього не виходило знайти ніякої інформації, але Максим не здається та працює без перерв.

Пошуки винних

Максим починає активні пошуки винних у загибелі батька. Він піднімає всі архіви та бази данних МВС в надії на те щоб знайти хоч якусь інформацію. Згодом йому вдається встановити що вбивця на момент вбивства пересувався на автомобілі марки "BMW M5 E34".
Батько дуже поспішав на зустріч, після чого автомобіль марки "BMW M5 E34" нахабно підрізав авто батька та вбивця відкрив вогонь по батьку в результаті чого батько загинув в кареті швидкої.

Погіршення здоров'я

Здоров'я Максима було дволі погане, але він надалі працював.
Одного разу він зв'язався з людьми які вживають наркотики та вирішив спробувати і йому це сподобалось. Через деякий час він зв'язався з ОЗУ які запропонували йому дуже вигідні умови та тримав більшу частину наркоторгівлі.
Здоров'я ставало ще гірше і гірше але він на це не зважав та через деякись час він вирішив що йому пора закинути наркотики, але самому йому не справитись, і тому він вирішив звернутись до "рехабу". В деяких моментах йому допомагало лікування але після виходу з "рехабу" він продовжив вживати наркотики та старався це поєднувати з роботою що не дуже подобалось начальству. Ті кого Максим вважав справжніми друзями покинули його, і він все більше вливався в ОЗУ та наркоторгівлю у спробах знайти там справжніх друзів. Дружина догадувалась що з Максимом щось не те, але спихувала все на службу, та не вдавалась в подробиці до моменту коли Максим сам не розповів що наспаравді відбувається.

Звільнення з органів

З часом здоров'я Максима стало геть кепським і він вирішви піти за власним бажанням для того щоб спробувати позбутись залежності та підлікувати здоров'я.
Дарія старалась підтримати та заспокоїти Максима, що в подальшому йому дуже допомогло.

Повернення до служби

Після того як Максим підлікував здоров'я начальник ГУ НП у м.Київ запропонував йому повернутись до служби за умови що той перестане вживати наркотики на що Максим з радістю погодився.

(Тема буде прероблятись та доповнюватись.)

Даня Охрімчук

Ст.Адміністратор у відставці | Південна Україна
Реєстрування
7 Кві 2024
Дописи
402
Реакції
416
Бали
123
Схвалено!

Зв'яжіться зі мною в TG -
Noname05001

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі