- Реєстрування
- 28 Кві 2023
- Дописи
- 597
- Реакції
- 187
- Бали
- 48
1. Нікнейм адміністратора: Максим Мосійчук
2. Особистий нікнейм: Віктор Чорний
3. Суть скарги: Після вчорашнього інциденту, про який знає обмежене коло людей, Максим почав яскраво висловлювати свою образу та неприязнь по відношенню до мене, тим самим, видавши покарання лише мені, при тому, ігнорувавши минулі та майбутні порушення від інших гравців.
*Чи погоджуюсь я з тим, що від мене було порушення? - Так.
*Чи впевнений я в тому, що адміністратор таким чином висловив свою антипатію? - ТАК!))
Прошу прийняти серйозні міри по відношенню до Максима, видати дисціплінарне стягнення згідно норм та ОБОВ'ЯЗКОВО пояснити, що під час виконання своїх обов'язків він має керуватися холодним розумом незважаючи на антагонізм між ним та будь-яким іншим гравцем))
Дивно, що це перестали пояснювати на інструктажі)
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1) Ігнорування порушень (можливо блат, не знаю):
- До видачі покарання (клікабельно)
- Після видачі покарання (клікабельно)
2) Видача покарання мені (клікабельно)
5. Дата походження: 06.03.2024
2. Особистий нікнейм: Віктор Чорний
3. Суть скарги: Після вчорашнього інциденту, про який знає обмежене коло людей, Максим почав яскраво висловлювати свою образу та неприязнь по відношенню до мене, тим самим, видавши покарання лише мені, при тому, ігнорувавши минулі та майбутні порушення від інших гравців.
*Чи погоджуюсь я з тим, що від мене було порушення? - Так.
*Чи впевнений я в тому, що адміністратор таким чином висловив свою антипатію? - ТАК!))
Прошу прийняти серйозні міри по відношенню до Максима, видати дисціплінарне стягнення згідно норм та ОБОВ'ЯЗКОВО пояснити, що під час виконання своїх обов'язків він має керуватися холодним розумом незважаючи на антагонізм між ним та будь-яким іншим гравцем))
Дивно, що це перестали пояснювати на інструктажі)
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1) Ігнорування порушень (можливо блат, не знаю):
- До видачі покарання (клікабельно)
- Після видачі покарання (клікабельно)
2) Видача покарання мені (клікабельно)
5. Дата походження: 06.03.2024