Відмовлено Максим Мосійчук // Покарання за PG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ната Келлер

Форумна геройка
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
465
Реакції
411
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Мосійчук
  2. Особистий нікнейм: Нато Келлер
  3. Суть скарги: адміністратор видав мені PG за те, що я начебто включила режим бога і побігла на людину яка в мене стріляє, але спочатку я побігла, а вже потім в мене почали стріляти, я вибігла з цр на парковку подивилась з одної сторони немає моєї машини, далі побігла в іншу сторону і в мене почали стріляти, я навіть не встигла зрозуміти, хто і звідки стріляє, тобто спочатку я біжу, потім в мене стріляють. Я навіть не думала, що в мене будуть зараз стріляти коли я біжу на іншу сторону за своїм авто. Я бігла і потім в мене почали стріляти, а не невпаки. Спочатку був біг на іншу сторону паркінгу де і було моє авто, і далі людина в мене шмаляє. Якщо б людина в мене стріляла і я почала на неї бігти, це одне, але тут ситуація не зрозуміла, звісно, після того як в мене стрельнули потрібно було зупинитися, але це все було в моменті, я нічого не зрозуміла, хто навіщо і чому стріляє в людину яка, просто біжить на іншу сторону паркінгу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-88-Юра-Василинюк-dm-in-gz.171031/ Повне відео де видно що я біжу не в ту сторону, і в моменті було не зрозуміло що я біжу на людину яка в мене стріляє
    ( тайм коди 0:01 приїхала на авто. ( 0:43 ) гуляю по цр ( 2:22 виходжу з цр ) ( 2:30 ) біжу за машиною і мене вбивають.
  5. Дата походження: 22.05.24

Дмитрo Залізняк

Адміністратор | | Північна Україна💜
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,263
Реакції
388
Бали
223
Вітаю, на відео чітко видно як людина наставила на Вас зброю, Ви це проігнорували і побігли далі, коли людина почала стріляти по Вам, Ви також це проігнорували тим самим порушивши термін PG!
Адміністратор видав покарання вірно!
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі