Відмовлено Максим Набанов / Звільнив мене

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Рошен

Пенсія 06 | Подільський край
Реєстрування
20 Лип 2023
Дописи
217
Реакції
94
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Набанов
  2. Особистий нікнейм: Едуард Рошен
  3. Суть скарги: Я взяв відгул( на міткі там де почати зміну) і пішов ловити бізак я стою і мене телепортує Максим Набанов і питає чому я прогулюю зміну я сказав що у мене відгул він почав повторювати надінте форму я спитав для чого якщо я взяв відгул зачем я тратив відгули він взяв звільнив і сказав тепер в тебе більше вільного часу. Зачем я тратив тоді свою відпуску якщо гс держ все одно і звільнив мене.І за нього я не зловив бізак хто зна може я б зловив би його
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    тик
    UKRAINE GTA 26.12.2024 20_08_59.png
  5. Дата походження: 26.12.24

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Якщо ви бажаєте відпочити на певний період часу, вам потрібно подавати рапорт на форум, і тоді ви відсторонюєтесь від роботи до періоду закінчення відпустки. Якщо вам потрібно взяти на короткий час відпочинок, ви повинні попередити свого лідера або заступника лідера та дочекатися на схвалення, або після кінця робочої зміни. Як мені повідомив ЗГС Держ., ви надали аргумент, що у вас був рапорт на форумі, але після перевірки адміністратором, він вашого рапорту не побачив, тим самим ви його обманули. Враховуючи ваше звання в організації та вчинення вами дій, було прийнято рішення про ваше звільнення.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі