Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
РозглянутоМаксим Петрушка / Не компетентність для Керівника
Особистий нікнейм: Макс Агресор ( в колишньому Ретург_)
Суть скарги: Даний технічний адміністратор ( так сказати права рука Густіліна) не компетентний. Мною було подано 2 заявки на видалення аккаунтів на 02 і 04 серверах. В перших заявках мною було вказано те що проект, а точніше ігровий процес через технічні несправності, а також та несправедливість і пофігізм взагалі не проявляють бажання грати. і якщо нюанси відсутності РП процесу можна якось знехтувати то технічна сторона гри бажає бути кращою. посилання на мою заявку і мій коментар до неї в чому саме причина що я хочу видалити аккаунт. Його це не влаштувало, точних слів я не пам'ятаю, оскільки він видалив свою відповідь, але за його словами видалення не можливе так як проект хоче покращень і хоче отримати більш відкриту відповідь. Але при цьому як Я можу надати більш розгорнуту відповідь якщо він мою заявку закрив. Ладно я вирішив повторно створити заявки, причина проста видалення цих щоб створити нові. І тут знову не компетентність ( в першому випадку це була не компетентність бо він закрив заявку і не вирішив питання до кінця не даючи можливість дати розгорнуту відповідь про причини видалення) в другій заявкі цитую його слова "Доброго дня, ІР адреса не збігається з реєстраційною, згідно угоди користувача, Ви можете видалити акаунт за власним бажанням, але, за умови, що всі данні від акаунту вказані вірно та є підстава для видалення.Відмовлено" До чого тут адреса реєстрації? якщо в правилах написання чітко сказано:3. Остання IP адреса з якою грали (дізнатись тут) + фото з сайту: Я вказав останню адресу з якої я заходив в гру. В даному випадку не компетентність заключається в тому що інтернет може змінюватись? Те що інтернет провайдер сам може змінювати IP адресу користувачів? Гадаю саме по цій причині там вказано що потрібно останню з якої заходив а не з якої реєструвався. Прошу перерозглянути мої заявки і видалити аккаунти. Я не хочу бігати по серверу і розповідати новим гравцям звідки в проекту ноги ростуть і звідки він був злизаний щоб отримати блокування. Не хочу повторно писати скарги і заявки розписуючи усе. Починаючи з того як адміністрація і розробники ще в лютому 2023 року задавала питання які покращення ви хочете в МОЗ. і одна із пропозицій це перенесення маркера спавну службового автомобіля з заднього двору на передній, щоб вийшовши з лікарні не оббігати її витрачаючи час. І якщо тоді я думав що це може дійсно складно, то зараз знаю що потрібно лише змінити кординати маркера Приклад: position = Vector3(343.61608886719,-2892.201171875,18.684408187866,359.38568115234), це правда маркер щоб зайти в лікарню в Києві. І так після оновлення ви знову запитували що б ви хотіли? Вам сказали, додайте маркер щоб спавнитись на задній парковці як в НПУ чи СБУ. Додали? НІ! Бо МОЗ нікому нафіг не потрібен. і той приклад що на серверах нема лікарів це доказує. Я не хочу також розписувати і пояснювати чому деякі гравці скаржаться на розміри картинок в грі, бо в скріпті ви вказуєте примусовий розмір який працює лише з FullHD розширенням. Замість того щоб написати скрипт який буде адаптувати картинку до розміру монітора. Я не хочу цього робити просто прошу видалити аккаунти і зняти привязку з номера телефону. Мені усе одно на компетентність адміністраторів, так само і розробників з працівниками. я не хочу розписувати елементарні речі які ви могли б зробити щоб РЕАЛЬНО покращити ігрову механіку і ігровий процес. Просто видаліть мої аккаунти. Бо розписувати мені трохи ліньки а ви тільки до цього і підштовхуєте. Додатково хочу послатись на угоду користувача а саме початковий розліл цитую " ЯКЩО ВИ НЕ ЗГОДНІ ВЗЯТИ НА СЕБЕ ЗОБОВ'ЯЗАННЯ, ПЕРЕДБАЧЕНІ ЦІЄЮ УГОДОЮ АБО ЯКЩО В БУДЬ-ЯКИЙ МОМЕНТ ЧАСУ УМОВИ УГОДИ СТАНУТЬ ДЛЯ ВАС НЕПРИЙНЯТНИМИ, БУДЬ ЛАСКА, ВІДРАЗУ ПРИПИНІТЬ КОРИСТУВАТИСЯ ПОСЛУГОЮ". Відповідно до угоди якщо я хочу перестати користуватись послугою, то маю право на видалення аккаунтів.
Дії технічного адміністратора спрямовані на розуміння проблеми через яку здійснюється дане видалення та відмова від користування також на детальну перевірку акаунту та відповідності усіх даних.
На жаль, згідно з вашою створеною заявкою, ми не можемо до кінця переконатись що акаунт належить тій чи іншій людині через різнобіжність деяких даних, для підтвердження пошти та доступу до акаунту ви можете звернутись на офіційну e-пошту - [email protected] щодо видалення акаунтів та припинення користування послугою про що йдеться у вашому зверненні вище та надати усі докази (моб.телефон, серійні дані тощо) що цей акаунт є вашим, також зауважте що лист має бути відправлено e-пошти відповідно до тої з якої було створено акаунт.
[Розглянуто]
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.