Схвалено Максим Петрушка // Cлив Ігроків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Вінчестер.

Форумний герой || Подільський край
Ігровий Помічник
Реєстрування
16 Лип 2024
Дописи
294
Реакції
214
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Петрушка
  2. Особистий нікнейм: Станіслав Вінчестер
  3. Суть скарги: Даний адміністратор скоріш за все навмисле пробує мене слити а саме 24.07.2024 я откримав блокуваня по не понятній причині написав оскарженя так як думав що це є анти чит після чого отримав відповідь від даного Максима а саме що бан був видан вірно та прикріпив мені мій фрапс з ловли але обрізаний я не замітивши тощо це не мій йотуб канал що цей фрапс обрізаний пишу скаргу номер 2 а саме https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-Сергія-Коваленко.191990/ отримувши відповідь від Сергія Коваленка я з початку не зрозумів та начав розбиратися після чого попробув на 0.25 передевитися фрапс з 1 скарги та замітив що там таблички і справді немає але предевившись я замічаю що це навіть не мій йотуб канал зрозумівши що це просто слив ігрока я пишу скаргу та прикріпляю цу інформацію в скарзі номер 3 а саме https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-Сергія-Коваленка.192025/ нащо получаю відповідь від Га що відповідь була надана в попередній скарзі Сергійом як я підозріваю Га навіть не читала скаргу так як в скарзі було написано про слив і що Сергій відповів невірно так як відео запис був не мій та він судив обрізаний фрапс пишу про це ГА на що получаю відповідь Що вона як ГА та являється Керівництвом сервера та Сама може перевіряти такі скари на даний момент я перебуваю в бані бізнес вже скоро слетіть Адміністратор Максим Петрушка мене ігнорит як і інша адміністрація Хоча я писав що я спокійно може показати як я так ловлю з свого офіціального бану надіюсь Максим Петрушка отримає покараня за тещо брався за фальшиву інформацію він міг просто написати мені в діскорд та попросити відео запис саме мій так як майже в кожній любій скарзі я залишаю свій діскорд якщо появляться якісь питаня на даний момент в мене Повністю гнила репутація та багато гравців просто стібуть за тощо мені відказали скарги такош Віла 1 у вїзда на 05 сервері в мене теж слетіла так як розбан я не получив ще з прошлої ситуації хоч і писав про це самому Сергію на даний момент мені майже ніхто не відповідає Якщо ГА або Максим або Сергій не зовсім зрозуміли скаргу так як вона велика прошу звязатися зі мною в діскорді invincible_king_2009 Також якщо хтось не вірить що я ловлю все без читів придоставлю свій йотуб канал на якому знаходиться всі відео докази на всі зловлені бізнеса та скрізь видно табличку якщо дивитися на 0.25 мій йотуб канал Стас Добряк на цему все якщо зявляться питаня пишіть.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: початок бана о 24.07.2024 та длиться вже ця ситуація до 27.07.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі