Зачинено Максим Петрушка // NonRP та NonRP drive

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Світович

Новий гравець
Реєстрування
26 Лип 2022
Дописи
7
Реакції
1
Бали
3
Ваш нікнейм: Іван Світович
Нікнейм гравця: Максим Петрушка
Дата порушення: 25.09.2022
Опишіть ситуацію: Данний співробітник НПУ м.Харків, написав скаргу на людей, але сам на відео: Виймає порушника з авто без відігровки й іздить по траві.
Скріншот/відео від свого обличчя: В скарзі

*скарга*
Тайм-код:
Вийняв без відігровки - 3:08
НонРП драйв(по траві) - 7:43

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,499
Реакції
3,091
Бали
253
Ваш нікнейм: Іван Світович
Нікнейм гравця: Максим Петрушка
Дата порушення: 25.09.2022
Опишіть ситуацію: Данний співробітник НПУ м.Харків, написав скаргу на людей, але сам на відео: Виймає порушника з авто без відігровки й іздить по траві.
Скріншот/відео від свого обличчя: В скарзі

*скарга*
Тайм-код:
Вийняв без відігровки - 3:08
НонРП драйв(по траві) - 7:43
ну вот лишь бы к чему придраться. У нас была погоня и тем более, на это машине по новым правилам, можно ездить по траве, сначала прочитай правила, а потом лей ЖБ.
и я отыграл доставание человека из машины после того, как заковал его в наручники, это не запрещено в таких ситуациях, потому-что челоек может уехать пока я буду отигрывать бинд.

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,499
Реакції
3,091
Бали
253
ну вот лишь бы к чему придраться. У нас была погоня и тем более, на это машине по новым правилам, можно ездить по траве, сначала прочитай правила, а потом лей ЖБ.
и я отыграл доставание человека из машины после того, как заковал его в наручники, это не запрещено в таких ситуациях, потому-что челоек может уехать пока я буду отигрывать бинд.
И вот тебе правило, почитай если не лень
Переглянути вкладення

Іван Світович

Новий гравець
Реєстрування
26 Лип 2022
Дописи
7
Реакції
1
Бали
3
Давай вот, не засорять тут, лучше пусть администрация розбереться сама. Без подсказываний

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,499
Реакції
3,091
Бали
253
Реєстрування
29 Чер 2022
Дописи
90
Реакції
16
Бали
8
Вітаю!

Порушень від працівника НПУ не бачу.

Зачинено.

by ЗГС МВС Миша Адамсон.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі