Відмовлено Максим Плехем|Біографія|Розслідування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Плехем

Тех.Підтримка?
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
293
Реакції
46
Бали
28
Глава перша
Дитинство

Народився я у невеличкому місті на Волині, у звичайній сім'ї.У 3 роки мене відправили у садочок недалечко від мого двору.Там я знайшов багато друзів, найкращим з яких став Денис.У 5 років тато записав на футбол, а у 6 мама записала на бальні танці.

Глава друга
Школа

У 7 років я пішов у школу.Клас був дружнім.Мій найкращий друг був у моєму класі, що зміцнювало нашу дружбу.У мене все було добре, але я не хотів ходити на танці.У 12років мене записали ще і на гітару, але я походивши 1 місяць перестав на ній грати, це був перший супротив від мене батькам.

Глава третя
Великі зміни

Коли мені було 13 років, я багато сварився із батьками, вимагаючи враховувати мою думку, бо на футболі сильно змінився колектив, з яким мені було незручно.Зовсім скоро я перестав ходити на футбол, зробивши опір думці інших.На початку 7 класу наш клас сильно змінився, поділившись на групи дітей, усі ворогували, було відчуття, що здавши іншого чи посварившись вони отримували задоволення, що мені дуже не подобалося.Коли закінчився навчальний рік, я вирішив, що не хочу більше навчатися із ними.Я подав заявку до обласного ліцею і вже наприкінці літа стояв перед ним, чекаючи іспит.Минулу ніч я не міг заснути, вже тоді мені було страшно, а зараз було відчуття,що серце ось-ось вискочить.Хоч в мене були проблеми із фізикою, я вибрав фізико-математичний клас.Перед самим іспитом батько позвав пройтися кругом та просто говорив зі мною, що дуже допомогло заспокоїлися.Я пройшов відбір.Тоді я відчув сильне полегшення.

Глава четверта
Перші досягнення

Був я худий, високий, із чорним волоссям.У 14 мене записали на ММА, але вже за моїм бажанням.Рік у школі почався добре.Однокласники були дружніми, з одним із новеньких я особливо подружився, але через деякий час він став дуже агресивним та позбувся усіх комплексів, але на щастя його відрахували вже після першого семестру.З Денисом я ще дружив, але вже меньше спілкувалися.У лютому мене взяли на олімпіаду з фізики, яку я пройшов та попав на обласну.Чекаючи завдання я трохи переживав, але був собою гордий, що пів року назад у мене було 6 балів із фізики, а тепер я сидів на обласній.Через декілька днів прийшли результати.Я зайняв 2 місце.Я був дуже здивований та радий.Під кінець навчального року мене запросили на змагання з ММА, на яких я пізніше зайняв призове місце.Це були одні з перших і найважливіших перемог у моєму житті.

Глава п'ята
Доросле життя

Закінчив школу я із золотою медаллю та високим балом із фізики та математики.Мене запросили у багато університетів, але я обрав фізико-математичний у Києві.Після настання повноліття та початку навчального року я поїхав у Київ.Поселився я у квартирі знайомих за невелику плату.Крім навчання, я заробляв гроші у інтернеті.

Глава шоста
Жага помсти

Вчився я на 2 курсі.Посеред ночі мені подзвонили та сповістили погану новину, мого діда застрелили.
Через 2 дні я приїхав на похорони, моє серце розривалося від болю, я любив його.Після похорон я пішов у поліцію дізнатися подробиці.Мені сказали, що ймовірно це було пограбування, а від бабусі я дізнався, що нічого цінного не зникло, вкрали лише нагороди діда.
Я знав, що дід був у молодості поліцейським, а саме заступником начальника району, ймовірно саме тут він і отримав ворогів,може це була помста.Я вирішив сходити за допомогою до поліції, мені сказали, що неодмінно цим займуться, але я розумів, що це стане одна зі справ, що ніколи не буде розслідуватися.

Глава сьома
Розслідування

Я вирішив почати власне розслідування.Спочатку я обійшов усі будинки навколо запитуючи чи нічого підозрілого не бачили, чи є у них камера.Мені на електронну почту надійшов лист із університету, я зовсім забув про навчання.Так і не закінчивши університет, я його покинув.На одному із записів з камер я побачив підозрілу машину, потім знайшов власника, ним був раніше судимий, я передав знахідку поліції.Скоро затримали злочинця, він видав, що його найняв так званий "Чорний кінь", більше він нічого не знав, лише сказав, що обов'язковим завданням ,крім вбивства було викрасти статуетку у вигляді коня.

Глава восьма
Не закінчене діло

Пригнічений, що не можу знайти навіть зачіпок на замовника я впав у депресію.
Я пішов на роботу поліцейським, щоб знайти ту людину.Мною керувало бажання йому помститися.Але за слідуючи роки я нічого так і не знайшов, але шукати не перестав.Я дав собі клятву помститися за діда та з'ясувати, що то за статуетка коня.

Володимир Фролов

Справжній трурпшник
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
94
Реакції
57
Бали
31
Вік
26
Про характер майже нічого не сказано, про страхи також. Від першої до четвертої глави - можна в одну главу просто вмістити. Також жага помсти не зовсім ясна, так про діда написано, але він з*являється аж в кінці. Навіть по АВТОбіографії не ясно жив він разом з вами, чи просто в якомусь селі. Також не забувай ставити відступ після точок.

Артем Реалтін

чсник проекта
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
215
Реакції
59
Бали
28
Про характер майже нічого не сказано, про страхи також. Від першої до четвертої глави - можна в одну главу просто вмістити. Також жага помсти не зовсім ясна, так про діда написано, але він з*являється аж в кінці. Навіть по АВТОбіографії не ясно жив він разом з вами, чи просто в якомусь селі. Також не забувай ставити відступ після точок.
Відхилено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі