Максим Плехем
Тех.Підтримка?
- Реєстрування
- 26 Чер 2022
- Дописи
- 293
- Реакції
- 46
- Бали
- 28
Глава перша
Дитинство
Народився Максим у невеликому містечку на заході країни 1977. Батьки були бізнесменами. Мама мала мережу магазинів, а тато фірму з охорони.
У 3 роки Максим пішов у садок, де знайшов перших друзів. Хлопець проводив майже увесь день із нянею, бо батьки допізна залишалися на роботі.
Максиму не вистачало батьківського часу. У 7 років Плехема відправили навчатися у приватній школі, де було багато егоїстичних та горді,
через що його характер теж змінювався у гіршу сторону. Дитина перестала вчитися. Хоч у батьків не було достатньо часу,
мама почала залишатися удома, на вихідних та канікулах вони почали разом їздити на відпочинок. Мама зайнялась вихованням сина,
щоб змінити його характеру. У Максима не було щирих друзів, але тепер була материнська любов.
Переглянути вкладення
Глава друга
Зміни
Коли хлопцю було 14 років його батьки поїхали на ділову зустріч. Вони не поверталися вже 3 дні, хоч мама пообіцяла приїхати на наступний день.
Пізніше Максим почув, що вони загинули в аварії. Через те, що Максим був неповнолітнім бізнеси перейшли напарникам батьків,
а мені залишилися лише гроші, які лежали у банку. До мого повноліття мною опікувалася тітка, яка завжди була настроєна проти моїх батьків, а отже і мене,
через що мені часто діставалося просто так. Так пройшло майже 4 роки, увесь цей час у мені накопичувалася злість та ненависть.
Коли Максиму виповнилося 18 років він одразу переїхав у Київ.
Переглянути вкладення
Глава третя
Доросле життя
У нього було бажання отримати признання, повагу, а здобути цього він міг на високій посаді. У 18 років Плехем пішов у армію,
де особливо нічим не відзначився, потім в академію поліції. Після закінчення навчання подався й у самі ряди поліції. У 25 Плехем отримав перше підвищення
та став капралом. Він не був з тих хто боровся за честь та гідність, він був з тих хто заставить себе поважати.
Пройшло ще 15 років, він уже був капітаном, а допомогло у цьому освіта та його наполегливість. У нього не було жінки чи близьких друзів.
Переглянути вкладення
Глава четверта
Наші дні
До цього часу ним керує злість та жага до признання. Він уже багато разів брав хабарі, чим усилював свої зв'язки. У наші дні Плехем холоднокровний майор
з великими зв'язками та признанням. Лише далеко у душі він прагне материнської любові, якої йому не вистачило у дитинстві.