Відмовлено Максим Рейвен || PG + Неадекватні висловлювання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Катана Екстазі

Кошовий отаман
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
147
Реакції
82
Бали
316
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Максим Рейвен [55659]
2. Ваш нікнейм та ID: Микола Соловей [59524]
3. Фракція, в якій знаходиться гравець: СБУ
4. Суть скарги: Вітаю, шановні слідкуючі! Хочу подати скаргу на Замісника Лідера СБУ Максима Рейвена. Я просто катався та вирішив трохи пошукати вар-клани, з якими у нас зараз війна, а саме Moonlight, ASGARD, MARABUNTA та CITRUSIK. По дорозі побачив НПУшку та СБУшку, які стояли біля СТО, де можна тулити вар-клани. Я побачив там гравця з клану Moonlight і вирішив вийти з машини, щоб тихенько його затулити та поїхати далі. Я наніс йому декілька хітів, після чого Максим Рейвен почав бити мене тайзером. Наскільки я побачив, він зробив це або спереду, або збоку, точно сказати не можу. На мою думку, тут може бути PG, тому що я був зі зброєю і він розумів, що перед ним озброєна людина. У такій ситуації, як на мене, дивно просто підходити до озброєного противника та бити його тайзером, знаючи, що він може тебе одразу вбити. Після цього я писав йому в НРП-чат, що у нас війна і що за цю ситуацію я буду подавати скаргу на форум. Коли ми вже доїхали до НПУ, він у войс сказав, що йому все одно і щоб я подавав на форум. Я, якщо чесно, вважаю таку поведінку не дуже нормальною, тим більше це Замісник Лідера СБУ, який все-таки має показувати приклад іншим співробітникам держ. організацій. Тому прошу слідкуючих переглянути докази та розібратися в цій ситуації, хто саме тут був неправий. Якщо дії Максима Рейвена дійсно є PG, прошу покарати його відповідно до правил. Також прошу звернути увагу на його спілкування та, якщо за це передбачене покарання, також вжити відповідних заходів. Нижче прикріплю скріншот зі списком кланів, з якими у нас зараз війна, щоб підтвердити мої слова. Дякую за розгляд скарги!
5. Докази порушення (скріншот/відео):
бамс
Cкрін з якими кланами в нас війна офіційна:
1787950944197.png

6. Дата та тайм-код порушення: 28.08.206 Тайм код: 2:30-5:41

Дмитро Морріс💎

ЗГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,542
Реакції
1,643
Бали
643
Вітаю, Шановний гравець!

Порушень не виявлено, 1. Під час війни кланів, працівники можуть вас затримати + затримання проведено вірно так як у вас немає ліцензії на зброю. 2. Працівник вас ударив збоку що не рахується як PG.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі