Схвалено Максим Стажинский| Чому так важко довіряти людям | RP біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Стажинский

Генерал ДСНС 06
Реєстрування
1 Бер 2023
Дописи
160
Реакції
29
Бали
33
Максим Стажинский| Дитинство| 21. 07. 2007

Максим Стажинский народився 24.02.2000 в місті Харків в селі Огульці. Максим завжди був чемним та слухняним хлопчиком, його мати працювала Вчителем в сільській школі, а тато був агрономом, тому родина не біднувала.
Максим будучі ще хлопчиком завжди мріяв знайти своє місце в цьому світі та стати людиною яка поведе за собою мільйони як письменники, революціонери, президенти, великі полководці, в ньому процвітала жага до чесності, та справедливості.
Одного разу 21.07.2007 мав приїхати сільський голова в його школу, він дуже його чекав, бо всі йому казали, що то чесна та порядна людина, і ось о 15:46 він приїхав, Максим з великим захватом слідкував за ним, та вслухався в кожне його слово, голова приїхав щоб роздати подарунки, і Максим не помітив як став останнім.
Підійшовши до голови він спитав: А що вам найбільше подобається в вашій роботі?
Голова відповів: Гроші. Та прориготавши сказав: Хлопче в мене і так багато справ, тому не діставав мене.
Максим засмутився, та пішов до класу бо не хотів ні з ким говорити.
Як це так? Спитав він.
Як така людина може так спілкуватися з дітьми?
Але його роздуми перервала вчителька яка зайшла до його класу, та сівши поряд спитала:
Максиме, що сталося?
Він відповів: Нічого, все добре.
Вчителька сумним голосом, якоби з розумінням сказала: Максиме тут така справа, на тебе не вистачало подарунка, але голова сказав що якщо ти заплатиш йому 50 гривень він тобі завтра привезе новий.
Максим відповів: Добре, я спитаю у мами.
Через кілька хвилин, він побіг до мами просити гроші, мама дала, та сказала: Синку, ти подумай над тим щоб віддати ці гроші.
Але Максим нічого не слухав, та побіг до голови.
Прийшовши до голови, Максим сказав: Мені вчителька сказала що на мене не хватило подарунка, тому ось 50 гривень як ви і просили.
Голова подивився на Максима так, нібі це най огидні ша людина, та сказав: Юначе, не 50 гривень а 500, ти *********************************** чі що? Оххх, ладно давай ці 50 гривень завтра привезу тобі щось.
Максим зовсім розгубився, та протягнув руку голові, голова вирвав гроші з його руки неначе це останні гроші.

22.07.2007
Прокинувшись Максим з нетерпінням чекав на голову, але того не було, і він спитав у мами: Мамо, чому сільський голова мені збрехав? Я що не такий як всі?
Мама обійняла свого сина та сказала: Розумієш сину не всі люди такі гарні, та хороші, наш сільський голова дуже падкий на гроші, та ніколи не дотримується свого слова, ці подарунки він обіцяв роздати дітям ще 5 років тому, немае сенсу йому вірити.

Весь день Максим був у розпачі, йому здавалося що він більше ніколи не зможе вірити людям

12.06.2016
Після подій у 2014 році, Максим остаточно зневірився у владі та в людях, які на його думку були правильними, та могли повести за собою мільйони інших людей.

Одного разу, Максим зі своїми друзями пішли на озеро купатися, та побачили там двох чоловіків які не давали надувний круг дитині яка явно не вміла плавати, Максима це дуже розлютило та він закричав: Ей ви виродки, що ви робите, ви не бачите що він не вміє плавати, ану відпустіть його інакше, подзвоню у поліцію.
Один з тих хлопців сказав: Та телефонуй кому хочеш, ми зараз і з тебе русалку зробимо.

О 14:21 Максим зателефонував до поліції ті сказали що прибудуть швидко, але прибули тільки о 15:00.
Тим часом хлопці витягнули ту дитину на берег, та жорстоко побили за те що він не хотів виконувати те що вони просили, та розірвали круг. Після приїхала поліція: Доброго дня, мене звати Сергій я старший лейтенант поліції міста Харків, що тут відбувається?
Максим розповів все що сталося за цю годину, хлопчик який отямився від побоїв мав лиш не великі садинни та подряпини, також підтвердив слова Максима.
Поліцейський відвів їх до авто, та сказав: Слухайте це не звичайні хлопці, це сини мера Харкова, тому ми нічого не можемо зробити, тому йдіть краще до дому.
Максим обурився та сказав: Та як так, всі рівні перед законом, ви маєте їх затримати, або хоча би виписати штраф.
Але поліцейський промовив: Так як ти сміє ш підвищувати голос на мене, ану пішов швидко додому або я затримаю тебе за не підкорення.
Максим дуже засмутився, та поклявся змінити владу в цій країні, щоб такі ж діти, як він, та кожна людина в цій країні, могла вірити владі, та вірити в те що держава дійсно їх захищає піклується про них.

Доросле життя
Після нападу російської педерації Максим був вимушений вивезти свою родину до Дніпра, а потім маму з татом до Польщі, але нажаль по дорозі до дому в потяг влучила ракета.

27.03.22
Максим вимушений був поховати своїх батьків, після декількох місяців, Максим вирішив вступити до лав ВРУ щоб змінити хід війни, та ціль влади.

12.07.2022
Максим старанно вчіться та здобуває знання, для того щоб стати лідером, його цілью є закінчити війну, та навчати народ довіряти владі.
О 18:23 коли Максим дороблюе усі свої справи, він вирішує подзвонити до Олексія, щоб той влаштував його на роботу продавцем, бо треба якось заробляти на життя, день за днем проходить в роботі, та у вивченні, історії, філософії, політиці, і тому подібне, так як з початку війни Максим кожен день ходить до спортзалу, то він мае досить гарну та накачане тіло.

25.07.22
Максим прийшовши з роботи, дізнається як створити свою партію, але через мало оплачувану роботу в него не дістає коштів, бо перший внесок за створення партії становить 1.000.000 грн. Батько залишив у спадок Максиму тільки 882.000 грн тому Максим вирішив дуже сильно трудитися.

02.11.2023
Максим бачать як влада розкрадає майно країни, як звичайні громадяни мають віддавати останнє для перемоги ЗСУ а депутати крадуть все більше і більше, тому вже через декілька місяців, Максим подає заявку до вступу в ВРУ.

Сьогодення 03.2024
Максим налаштований дуже серйозно, його цілю так і залишається створити владу, яка буде для народу, а не навпаки, яка буде чесна, та порядна, влада яка буде дотримуватися законів а не ховатися від них, закони, які будуть для всіх, а не тільки для народу, тому Максим вирішив почати з малого... А саме...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі