Схвалено Максим Фарміла//Провіряє особистті дані компютера О/С (Зам.лід.УЗ)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Солтисю

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Кві 2024
Дописи
74
Реакції
56
Бали
21
1. Нікнейм лідера/заступника: Максим Фарміла.
2. Особистий нікнейм: Андрій Солтисю.
3.Суть скарги: Дана подія трапилася приблизно 1 вересня пів першна ночі я сиджу в спілкуванні УЗ попросив в друга Саня Джокер (Зам.Лід.ВРУ) Перекинути мене до них в кабінет Призедента Саня сказав окей та перекинув мене після чого я хотів поспілкуватися ними і так далі вле мовчав вони зарахували це що я хочу злити ВРУ та почали спамити в лічку Максимові Максим заходе в канал Президента і перекедає мене в кабінет Начальника УЗ і включає запис екрану і Саня Джокер тоже заходе і починає дивитися і мені Максим починає говорити а що це ми хочемо злити ВРУ і так далі я кажу я нічого не робив він каже включай деминстрацію екрана (Хоча він немає права того робити!!!!! Навіть що в мене була включено то я знімав фрапс як граю ГТА щоб захичтити себе і це не рахується злив) Після чого він почав зализити в мому компютері все облази історію приваті повідомлення все переписки читав і таку далі Навіть хотів мене звільнитися + ЧС що я граю російські ігрі (Не РП проект) В приватних повідомлення дивився і слуха голосові повідомлення і Саня Джокера (і тепер я *********************************** повівся і дам їм дивитися) Коли вони закінчили Максим і Саня різко перейшли в канал Президента і мене за 1хв перекинули і кажуть Рішення адміністрації було прийнято лишити вас на посаді машиніста (Як Зам міг питати і знати рішення адміністрації за 1 хв??? Що адм за 1 хв відписали їи і фрапс подивился?) Тепер я кажу так якщо ви з даною особою і з Санею не поговорите не видасьте якесь покарання і так далі Я БУДУ ПОДАВАТИ СКАРГУ В НПУ В РЕАЛЬНОМУ ЖИТТІ І ТОДІ ПОГОВОРИВО ПО ІНШОМУ ЩО ВИ НІЧОГО НЕ ЗРОБИТЕ.
4. Докази видачі покарання (скріншот/відео): Тиць Нажаль я не знімав Фрапс але по тим скріням ви можете поняти що таке було бо щоб я таке знімав вони могли зарахувати як злив О/С і звільнити мене з ЧС.
5. Дата походження: 01.09.2024 орінтовно пів перша ночі.

Реєстрування
12 Вер 2023
Дописи
256
Реакції
179
Бали
48
Вік
28
Вітаю Вас !!!
Ваша скарга була перерозглянута та було прийнято такі рішення :
Саня Джокер знятий з посади Заступника Лідера ВРУ по причині перевищення повноважень на своїй посаді та ЧС фракції на 15 днів .
Максим Фарміла знятий з посади Заступника Лідера УЗ по причині перевищення своїх повноважень на посаді заступника лідера, та використання прав в своїх цілях, отримує 2 дні бану !

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі