Іван_Сава
Закон у дії
- Реєстрування
- 1 Чер 2024
- Дописи
- 71
- Реакції
- 32
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм: Іван Сава 132281
2. Нікнейм порушника: Максим Черніков 231845
3. Назва організації порушника: НПУ К
4. Суть скарги:
код 5:20- не назвав право на перекладача, не назвав право на телефонний дзвінок, чим порушив статтю 16 процесуального, і вже по статті 15 процесуального я мав би бути звільнений, у зв'язку з порушенням моїх прав
код 15:10 відіграв, що посадив, але не посадив
код 15:36-16:07 нон рп видає розшук, не перевіривши навіть документів
код 16:12 нон рп зняв кайданки, на нон рп надів, нон рп повів
код 16:27 посадив за розшук, який навіть не відповідає його словам, а саме непідкора під час нс, а по його словам просто непідкора
5. Доказ порушення (скриншот/відео): доказ
6. Дата порушення: 22.11.2025
2. Нікнейм порушника: Максим Черніков 231845
3. Назва організації порушника: НПУ К
4. Суть скарги:
- Підстава для зупинки: Співробітник зупинив мій ТЗ на підставі "відсутності номерних знаків" (ігровий баг).
- Конституційне порушення: Я, керуючись Статтею 31 Конституції України, ЗАКОННО вимагав надати відеодоказ порушення, чітко пояснивши, що одразу після ознайомлення з матеріалами надам йому всі необхідні документи. Співробітник повністю проігнорував або відмовився виконати цю вимогу, чим прямо порушив Конституцію ("забезпечити кожному можливість ознайомлення з документами та матеріалами, що безпосередньо зачіпають його права та свободи на першу вимогу") та ПК, Стаття 25.
- Зловживання функціями/PG: Замість того, щоб виконати мій законний запит або продовжити RP-діалог, співробітник миттєво вдався до фізичної сили. Він використав ігрову функцію для витягування мене з машини (вибивши вікно), але ПОВНІСТЮ ПРОІГНОРУВАВ НЕОБХІДНІСТЬ ВІДІГРАТИ ЦЮ ДІЮ В RP. Це є грубе NonRP, зловживання системою та найжорсткіший Powergaming, що прирівнюється до зловживання службовим становищем.
- Порушення процедури затримання: Після NonRP-витягування, він розпочав процедуру, але ГРУБО ПОРУШИВ порядок роз'яснення прав. Він не назвав статтю 16, пункт 4 Процесуального Кодексу України (право на послуги перекладача). Це робить все затримання незаконним (ПК, Стаття 15).
- NonRP-дія (Помилка системи): Спроба помістити мене в ІТУ провалилася: система видала "Дана особа не в розшуку", що підтвердило незаконність його попередніх дій.
- NonRP-дія (Обхід RP): Після цього він відвів мене, поза RP пробив ID та видав розшук без будь-якої RP-відіграшки чи перевірки паспорта. Це тотальне NonRP та використання ігрових механік для обходу процедур.
- Незаконна стаття та термін: Він затримав мене за непокору на 20 хвилин, але видав термін у 40 хвилин за "непокору під час надзвичайної ситуації", якої не існувало!
. СИСТЕМНА ПРОБЛЕМА: ПОВТОРНА НЕДБАЛІСТЬ (6 ДІБ БЕЗ ДІЙ)
Цей інцидент – НЕ ПЕРШИЙ ВИПАДОК халатності цього співробітника!- Попередній інцидент: Нещодавно цей самий співробітник забув зняти статус ПУРС після звільнення, що призвело до мого незаконного ув'язнення на 6 діб.
- Висновок: Співробітник демонструє стабільну, систематичну некомпетентність і не має права носити форму.
IV. ВИМОГА ЩОДО КЕРІВНИЦТВА ТА НАВС
Звільнення та розслідування:- ВИМАГАЮ НЕМЕДЛЕНО ЗВІЛЬНИТИ співробітника Максим Черніков 231845 з посади за сукупність порушень (PG, NonRP, порушення Конституції та ПК).
- ВИМАГАЮ ВІДШКОДУВАННЯ МОРАЛЬНОЇ ШКОДИ ТА ЧАСУ на підставі Конституції, Стаття 41.
Перевірка НАВС (Академії):
- Я, офіцер у відставці, висловлюю глибоку недовіру та підозру до якості навчання та прийому іспитів у НАВС.
- Питання до Керівництва: Як особа, яка систематично порушує базові кодекси та RP-правила (допускає PG), МОГЛА БУТИ ПІДВИЩЕНА?
- ВИМАГАЮ ПРОВЕСТИ КОМПЛЕКСНУ ПЕРЕВІРКУ НАВС, оскільки є підозра, що там МОЖЕ МАТИ МІСЦЕ ПРИЙОМ ІСПИТІВ НА ХАБАРЯХ або через злочинну халатність інструкторів.
НЕГАЙНО ПРИПИНІТЬ ЦЕЙ БЕЗЛАД І ВІДНОВІТЬ ЗАКОННІСТЬ!
код 5:20- не назвав право на перекладача, не назвав право на телефонний дзвінок, чим порушив статтю 16 процесуального, і вже по статті 15 процесуального я мав би бути звільнений, у зв'язку з порушенням моїх прав
код 15:10 відіграв, що посадив, але не посадив
код 15:36-16:07 нон рп видає розшук, не перевіривши навіть документів
код 16:12 нон рп зняв кайданки, на нон рп надів, нон рп повів
код 16:27 посадив за розшук, який навіть не відповідає його словам, а саме непідкора під час нс, а по його словам просто непідкора
5. Доказ порушення (скриншот/відео): доказ
6. Дата порушення: 22.11.2025