Зачинено Максим Чубай - Відхилення двух скарг на гравців

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

В'ячеслав Чорновіл

Націоналіст
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
40
Реакції
25
Бали
31
1. Максим Чубай
2. Педро Мексиканець
3. Скаржусь на те, що адміністратор не компетентний, або використовує свій статус для забезпечення безкарності гравців, або інші причини. Прошу, розібратись з проблемою, та повторно розглянути мої скарги. Прошу, щоб цю скаргу розглянув адміністратор, статусом вище хоча б на 1 рівень чим людина, проти якої я позиваюсь.
Я, виставляв скаргу проти мого вбивства, де навів точні докази мого вбивства, та того,хто його вчинив. Я цим способом керуюсь не раз, і неодноразово подібні скарги приймались. Докази порушення адміністратора на мою думку, та наведення доказів вбивства навожу нижче.
- Доказ на мою думку протиправних дій адміністратора Максима Чубая: тут
- Доказ мого вбивства, та ім'я того, хто мене вбив: тут та тут
Також, я виставляв скаргу проти імені персони, яка використовує антисемітиське ім'я, де я вказав відповідні докази порушення. Ідентичну скаргу я робив за день до того, де порушення було виявлено, та людина була покарана. Відповідну скаргу ви можете подивитись тут. Докази порушення адміністратора на мою думку, та наведення доказів антисемітиського ім'я, навожу нижче:
- Доказ на мою думку протиправних дій адміністратора Максима Чубая: тут
- Доказ порушення гравця: тут
Всі докази порушення гравців, я наводив в скаргах. Прошу взяти на розгляд мою скаргу, та винести відповідний вирок в мою користь. Якщо я, не правий в даній ситуації, прошу роз'яснення, щоб розуміти роботу адміністрації, та не турбувати вас наступного разу. Прошу точне роз'яснення дій адміністратора.

Вячеслав Альварез

Північна Україна
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
974
Реакції
411
Бали
168
Вітаю, на форумі змінилась система створення скарг, саме через це Ваші скарги не були прийняті, тому що вони залишились пустими.
Адміністрація ніяк не може на це вплинути. Переподайте ще раз Вашу скаргу, з детально розписаною ситуацією та доказами, в результаті чого адміністратор перевіре та винесе правильний вердикт.

Гарної гри!

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі