Влад Будькo
Поважний гравець
- Реєстрування
- 6 Лют 2023
- Дописи
- 245
- Реакції
- 131
- Бали
- 88
1. Влад Будько
2. Максим Чубай
3. Мені як співробітнику МС Харкова було видане покарання щодо моїх дій, котрі на мою думку, не мають бути розцінені як покарання тому, що у скаргах людей не видно повної суті порушення, а саме:
- В першій скарзі не видно повної ситуації, є лише шматок відео без попередньої ситуації.
forum.ukraine-gta.com.ua
- В другій скарзі було видано покарання за те, що я міг зробити по РП, а саме вдарити людину тайзером на відстані витягнутої руки, навіть коли я біг.
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Влад-Будько-Порушення.24892/
- В третій скарзі було видано покарання за те, що я неодноразово використовував тайзер на людині для її утримання до приїзду НПУ, хоча людина стріляла на території міської ради і мною було відіграно її затримання.
forum.ukraine-gta.com.ua
4.
5. 27.02.23
2. Максим Чубай
3. Мені як співробітнику МС Харкова було видане покарання щодо моїх дій, котрі на мою думку, не мають бути розцінені як покарання тому, що у скаргах людей не видно повної суті порушення, а саме:
- В першій скарзі не видно повної ситуації, є лише шматок відео без попередньої ситуації.
Схвалено - Влад Будько // Мерія Нон Рп дії + ДМ // ДЛЯ ЗГС/ГС
1. Нікнейм гравця: Влад Будько 2. Особистий нікнейм: Акіра Архангел 3. Суть скарги: Ебашит тайзером в воде чтобы я умер 4. Особисті докази (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 27.02.2023
- В другій скарзі було видано покарання за те, що я міг зробити по РП, а саме вдарити людину тайзером на відстані витягнутої руки, навіть коли я біг.
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Влад-Будько-Порушення.24892/
- В третій скарзі було видано покарання за те, що я неодноразово використовував тайзер на людині для її утримання до приїзду НПУ, хоча людина стріляла на території міської ради і мною було відіграно її затримання.
Схвалено - Скарка / Влад Будько/Дмитро Нестерович/
1. Нікнейм гравця: Влад Будько 2. Особистий нікнейм:Баха Донецький 3. Суть скарги:Я приїхав до Мерії їх співробітник почав казати що Мерія його обокрала , після чого мене попросив Відійти Арсен Зеленський поговорити Потім його авто почала бити людина , я в АК-47 випустив пару куль у Повітря і...
4.
5. 27.02.23