Відмовлено Максим Чудопалов // Варн

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Denik_Black

Новий гравець
Реєстрування
20 Кві 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Чудопалов
  2. Особистий нікнейм: Денис Блек
  3. Суть скарги: Я стояв на посту ВЧ і в мене сильно боліла голова. Я ще трохи постояв і вирішив вийти прийняти ліки (цитрамон, кому цікаво), і коли я пішов я зовсім забув закрити гру. Потім як я випив таблетку, я ще приліг, полежати. Коли мені стало легше, я повернувся за ноутбук і побачив, що не закрив гру. Коли подивився на повідомлення про відключення написали, що мене кікнули за афк. Коли я зайшов в гру то у мене був варн за фарм ЗП. По перше я признаю, що порушив правило гри. Но в своє виправдання можу сказати, що то було ненавмисно, тимбільше, що я у фракції аж на 5 званні і мені не було сенсу просто стати в афк на фарм ЗП, я відійшов бо мені дійсно було зле. Я ніколи не отримував ніяких варнів, доган, та навіть попереджень. Я вважаю, що хоч варн і виданий по ділу, проте він не є справедливим в мою сторону через те, що це правило було порушене ненавмисно, і я дуже хочу повернути своє звання в ЗСУ. Варн то пропаде сам 16.09.23 А звання не повернеться, якщо ця скарга не буде одобрена. Дякую за увагу, вибачте за витрачений вами час!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Є лише скрін коли я вже перезайшов в гру- , і є скрін трудової книги-
  5. Дата походження: 9.09.23

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, адміністратор видав покарання вірно, оскарженню не підлягає.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі