Відмовлено Максим Шелбі / Звільнення не по тій причині

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Астаров

Активний
Реєстрування
10 Вер 2023
Дописи
52
Реакції
12
Бали
8
  1. Нікнейм лідера/заступника: Максим Шелбі
  2. Особистий нікнейм: Євген Астаров
  3. Суть скарги: 10.09 Я просив звільнення у полковника ЗСУ Максима Шелбі по власному бажанні, але цей полковник звільнив мене за "Втрату довіри", із-за чого мені для працевлаштування треба чекати не три дні, а п ять, вважаю що це ненадлежне виконування посадових зобов язків.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 10.09.2023

Останнє редагування:

Євген Астаров

Активний
Реєстрування
10 Вер 2023
Дописи
52
Реакції
12
Бали
8
Хочу побачити за що я отримав таку причину звільнення, або якось вирішити проблему, мені потрібно було звільнення по власному бажанню.

Максим Шелбі

Східна Україна|03
Реєстрування
3 Бер 2023
Дописи
201
Реакції
34
Бали
33
Хочу побачити за що я отримав таку причину звільнення, або якось вирішити проблему, мені потрібно було звільнення по власному бажанню.
Бажаю Здоров'я Громадянин я Полковник ЗСУ Максим Шелбі по Втраті Довіри доказів не потрібні
Вас було звільнено за те що ви Порушували Правила.

Євген Астаров

Активний
Реєстрування
10 Вер 2023
Дописи
52
Реакції
12
Бали
8

Євген Астаров

Активний
Реєстрування
10 Вер 2023
Дописи
52
Реакції
12
Бали
8
Ще раз Напоминаю по Причині Втрата Довіри Докази не потрібні надійте будь ласка доказ не ви просили у мене звільнити вас по причні За Власним Бажаням.
Я до вас з повагою звернувся дотримуючись субординації, попросив звільнення за власним бажанням, а ви сказали що я вас обманюю і звільнили по причині "Втрата довіри". Надайте докази щодо моїх порушень правил, які ви зазначили у своїй відповіді.

Євген Астаров

Активний
Реєстрування
10 Вер 2023
Дописи
52
Реакції
12
Бали
8
Так ви прибігли на АКПП і сказали щось що вам дозволили стояти на АКПП я просто не пам'ятаю про кого ви казали але той Співробітник сказав що ви не правду кажете.
Я не знаходився на АКПП за ту ігрову сессію взагалі. Виходить що ви мене звільнили тільки із-за слів якоїсь людини навіть не маючи доказів про порушення правил?

Максим Шелбі

Східна Україна|03
Реєстрування
3 Бер 2023
Дописи
201
Реакції
34
Бали
33
Я не знаходився на АКПП за ту ігрову сессію взагалі. Виходить що ви мене звільнили тільки із-за слів якоїсь людини навіть не маючи доказів про порушення правил?
Ніяк ні я вас Звільнив за те що ви перед Мной Робили Обман

Євген Астаров

Активний
Реєстрування
10 Вер 2023
Дописи
52
Реакції
12
Бали
8
І що, тепер можна все ЗСУ звільнити по причині "Втрата довіри" і не мати відповідних доказів на це? Надішліть сюди докази мого "обману" та порушень правил, це все ви зазначили в своїх минулих відповідях.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі