Розглянуто Максим Шелбі\\\ Некомпитентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Тархун

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Вер 2024
Дописи
68
Реакції
82
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Шелбі
  2. Особистий нікнейм: Даня Фантом
  3. Суть скарги: Я стояв на території (очікував терку,на 53 квадраті) я знаходжусь в клані (Alliance) після чого проїхали інкасатори стали біля АТБ та переносили гроші,я почав стріляти вбив 1,потім вбив головного (що за рулем) і ще 1 інкасаторщик появився без форми (їх було 3) і почав мене бити,я в нього стрільнув і він помер (я стріляв для самооборони) після чого адміністратор Максим Шелбі відкинув за ДМ,коли всієї ситуації (я гадаю не бачив),прохання дати мені компенсацію,за некомпитентність адміністратора! томущо я пропустив битву за територію.Перегляньте відкат адміністратора,Дякую!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження:03.07.2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!
Пояснюю думку, щодо вашої скарги, ви стояли на битві за території, інкосатори під'їхали забрати та розгрузити вантаж авто, так як це робота інкосаторів, вони мають повне право розвозити кошти без попередження битви за територію, це не є держ.орг, або перешкодою гравців, якщо вони перевозять грузи з мітки на мітку, тепер порушення від вас, ви відкрили вогонь перші, і почали провокацію першим, тим самим гравці які були в машині, почали самооборону,
Тобто адміністратор Максим Шелбі поступив правильно, та компетентно, порушення були тільки від вашого боку, це дм на роботі, який заборонений, та провокація гравців на конфлікт який стався.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі