Схвалено Максон Киришко | BAD GOV

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максон Киришко

Підполковник НПУ 02
Реєстрування
6 Кві 2026
Дописи
14
Реакції
12
Бали
8

Особиста інформація​

ПІБ: Киришко Максон Сергійович​

Дата народження: 27 січня 2000 року
Місце проживання: м. Київ
Громадянство: Україна
Національність: Українець
Освіта: вища
Сімейний стан: неодружений

Розділ 1: Дитинство та формування особистості

Я народився 27 січня 2000 року в невеликому промисловому містечку. Моє дитинство припало на складні часи формування нової держави, де на вулицях панувало право сильного, а не право закону. Батько працював на заводі, а мати — вчителькою, але їхніх чесних зарплат ледь вистачало на базові потреби. Дивлячись на те, як вони виснажують себе за копійки, я ще дитиною заприсягся, що ніколи не буду жити в злиднях.

У школі я завжди був лідером. Поки однолітки грали у футбол, я вибудовував перші «схеми»: перепродавав дефіцитні речі, домовлявся з учителями про оцінки для друзів за невеликий відсоток. Я зрозумів, що будь-яку систему можна зламати або підлаштувати під себе, якщо знати її слабкі місця. Моє народження на зламі тисячоліть наче визначило мою долю — бути людиною нового формату, яка не боїться брати своє силою.

Розділ 2: Юність та шлях до лав поліції

Коли мені виповнилося 18, я точно знав, куди йти. Лави НПУ здавалися мені ідеальним місцем для реалізації амбіцій. Я бачив у формі не обов’язок служити народу, а можливість отримати легальну владу. В академії я був одним із найкращих курсантів. Я ідеально знав Кримінальний кодекс, але не для того, щоб карати злочинців, а для того, щоб знати, як правильно «шити» справи або допомагати потрібним людям уникати відповідальності.

Саме в юності я почав заводити перші серйозні знайомства в кримінальних колах. Я зрозумів: щоб бути успішним копом, треба знати, чим дихає вулиця. Я став «містком» між законом і криміналом, отримуючи вигоду від обох сторін. Моя кар’єра почала стрімко зростати, бо я завжди вмів закрити складну справу, навіть якщо методи були далеко не законними.

Розділ 3: Перші кроки на службі та переломний момент

Переломний момент стався, коли я був ще молодим сержантом. Під час одного з рейдів я знайшов схованку з величезною сумою грошей, про яку не знало керівництво. У той момент я зрозумів: якщо я повідомлю про це, гроші підуть у державний бюджет і зникнуть там, а я отримаю лише подяку на папері. Я обрав інший шлях.

Тієї ночі я вперше відчув смак справжніх грошей, здобутих завдяки значку. Я вимкнув совість так само легко, як вимикав боді-камеру. Я зрозумів, що закон — це лише ширма для мас, а справжні справи вирішуються в тиші кабінетів за зачиненими дверима. Це був мій перший крок як «Bad Cop», і зворотної дороги вже не було.

Розділ 4: Досягнення звання Підполковника

До 2026 року я пройшов довгий і тернистий шлях, отримавши звання Підполковника. Це не була випадковість — кожна зірка на моїх погонах була результатом хитрих маніпуляцій, вчасно наданих послуг впливовим людям та жорсткого контролю над підлеглими. Я створив власну «державу в державі» всередині свого відділку.

Як Підполковник, я вже не займаюся дрібними хабарями на дорогах. Моя сфера інтересів — це великий бізнес, «кришування» прибуткових точок та контроль над обігом нелегальних товарів у регіоні. Підлеглі мене бояться, бо знають: я бачу їх наскрізь. Але вони також знають, що під моїм керівництвом вони завжди будуть ситі й прикриті від перевірок, поки приносять мені мою частку.

Розділ 5: Мій характер

Я — людина холодної логіки. За роки служби я навчився не довіряти нікому, крім себе. Мій характер загартувався в постійних конфліктах і підкилимних іграх. Я цинічний, розважливий і абсолютно впевнений у своїй правоті. Я не вважаю себе злочинцем; я вважаю себе людиною, яка просто краще за інших адаптувалася до реалій цього життя.

Я люблю дорогі машини, якісний алкоголь і відчуття того, що будь-яке питання в цьому місті можна вирішити одним моїм дзвінком. У спілкуванні я можу бути харизматичним і приємним, але це лише маска. За нею ховається хижак, який готовий розчавити будь-кого, хто стане на шляху моїх інтересів.

Розділ 6: Мої сильні сторони та страхи

Сильні сторони:

• Досвід та інтуїція: Завдяки рокам у системі я відчуваю небезпеку за кілометр. Я знаю всі методи роботи внутрішньої безпеки і вмію бути на крок попереду.
  • Авторитет: У мене є зв’язки як у міністерстві, так і в найтемніших підвалах міста. Це робить мене майже недоторканним.
  • Психологічний тиск: Я майстерно проводжу допити. Я знаю, на які важелі натиснути, щоб людина розповіла все, або, навпаки, назавжди замовкла.
Мої страхи:

• Зрада «своїх»: Я знаю, що в моєму світі вірність купується. Тому я постійно чекаю, що хтось із моїх наближених вирішить продати мене дорожче.
  • Втрата статусу: Для мене немає нічого гіршого, ніж стати звичайним громадянином без влади. Значок — це частина мого тіла, без нього я відчуваю себе беззахисним.
  • Цифрові сліди: У сучасну епоху технологій я завжди побоююся, що якась забута аудіозапис або прихована камера може зруйнувати мою ідеально вибудувану кар’єру.

Розділ 7: Сьогодення та плани на майбутнє

Сьогодні я, Підполковник Максим Балтіков, знаходжусь на піку своєї могутності. Я контролюю ключові фінансові потоки у своєму секторі та маю величезний вплив на особовий склад. Моє життя — це балансування на лезі ножа, але саме цей адреналін змушує мене відчувати себе живим.

У моїх планах — перехід на вищі посади в управлінні, де можливості для збагачення та впливу стануть практично безмежними. Я не збираюся зупинятися. Поки система дозволяє мені бути «поганим копом», я буду ним, витискаючи з цієї посади все до останньої краплі. Моє ім’я вже викликає повагу та страх, і це лише початок моєї справжньої історії.

Висновок: Чому я став Bad Cop?

Мій шлях розпочався 27 січня 2000 року, і з того часу я лише зміцнювався в думці, що світ належить тим, хто сміливий брати його за горло. Я став «Bad Cop», бо зрозумів: чесна служба дасть мені лише виразку шлунку та мізерну пенсію, а моя нинішня діяльність дає мені свободу. Я — продукт цієї системи, її найтемніша і найефективніша частина.

Річард Пейс

Куратор лідерів | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
452
Реакції
600
Бали
153
Вітаю.

Розглянувши вашу біографію, повідомляю, що вона була схвалена.

Для подальшого опрацювання вам необхідно заповнити відповідну форму: [Перейти до заповнення форми]

Після заповнення форми тема буде переміщена до відповідного розділу.

|| СХВАЛЕНО ||

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі