Максон Хімік
Поважний гравець
- Реєстрування
- 16 Кві 2023
- Дописи
- 101
- Реакції
- 180
- Бали
- 48
1. Юність та початок
Мені дуже приємно представити вам свою автобіографію. Я народився 20 червня 1999 року в місті Києві, Україна, і з того часу пройшов цікавий шлях життя, сповнений навчанням, досягненнями та власним розвитком.
Моє дитинство було веселим і багатим на враження. Я завжди був цікавим хлопцем, що прагнув вивчати світ навколо себе. Мені дуже приємно представити вам свою автобіографію. Я народився 20 червня 1999 року в місті Києві, Україна, і з того часу пройшов цікавий шлях життя, сповнений навчанням, досягненнями та власним розвитком.
Зростаючи, я розвивав свої здібності в галузі науки та технологій. Після закінчення середньої школи, я вступив до Київської Академії Внутрішніх Справ України, де . Студентські роки були для мене неймовірно важливими, оскільки я хотів мати гарну роботу
Під час навчання я активно брав участь у спортивних змаганях також отримав багато нагород мав повагу від ректорів за свої старання
2.Початок кар'єри
Я пройшов конкурс після чого вступив до НПУ.Я мріяв із дитинства працювати у цій сфері.Я дослуживс ядо звання Підполковника я боровся проти корупції також гарно та сумлінно виконув свої службові обов'язки.Я здобува досвід у своїй сфері був найкращим працівником мав повагу від Генерала НПУ.служба була цікавую для мене завжди.Був професійним оперуповноваженим який закрив багато кримінальних справ.
3.Робота в СБУ
Після роботи в СБУ мені запропонували піті в Службу Безпеки України там я здобув звання Майор.Займався я навчанням людей.Мені було цікаво спробувати себе у новій сфері роботи на мою думку я був,як вчитель.Начав дуже багато бійців робим їм лекції проводим фізичні тринування у разі якщо їх заберуть на війну.Навчав,як правильно поводитися зі зброєю,як відкривати крімінальні справи.По яким законам працює СБУ.Мені подобалося навчати бійців.Було звісно таке,що хтось робив помилки але на помилках навчаються.
4.Робота в ЗСУ
За станом здоров'я я покниув службу в СБУ та пішов працювати в ЗСУ.Мені дали звання Полковник за чесну та доблесну службу.Коли почалася війна у нашій карїні я робив все можливе,щоб росіяни не пішли на Київ.Я надав накази як і коли нам оборонятися також,як роботи атаки.Дуже файно працюв під моїм керівництвом ГУР та Контр Розвідка України завдяки моїми наказами та працю ци підрозідлів ми запобігли проблем,але після поранення я пішов за власним бажаням.
Останнє редагування: