Відмовлено Максон Хімік Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максон Хімік

Поважний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
101
Реакції
180
Бали
48
1. Юність та початок
Мені дуже приємно представити вам свою автобіографію. Я народився 20 червня 1999 року в місті Києві, Україна, і з того часу пройшов цікавий шлях життя, сповнений навчанням, досягненнями та власним розвитком.​
Моє дитинство було веселим і багатим на враження. Я завжди був цікавим хлопцем, що прагнув вивчати світ навколо себе.

Зростаючи, я розвивав свої здібності в галузі науки та технологій. Після закінчення середньої школи, я вступив до Київської Академії Внутрішніх Справ України, де . Студентські роки були для мене неймовірно важливими, оскільки я хотів мати гарну роботу

Під час навчання я активно брав участь у спортивних змаганях також отримав багато нагород мав повагу від ректорів за свої старання
2.Початок кар'єри
Я пройшов конкурс після чого вступив до НПУ.Я мріяв із дитинства працювати у цій сфері.Я дослуживс ядо звання Підполковника я боровся проти корупції також гарно та сумлінно виконув свої службові обов'язки.Я здобува досвід у своїй сфері був найкращим працівником мав повагу від Генерала НПУ.служба була цікавую для мене завжди.Був професійним оперуповноваженим який закрив багато кримінальних справ.

3.Робота в СБУ
Після роботи в СБУ мені запропонували піті в Службу Безпеки України там я здобув звання Майор.Займався я навчанням людей.Мені було цікаво спробувати себе у новій сфері роботи на мою думку я був,як вчитель.Начав дуже багато бійців робим їм лекції проводим фізичні тринування у разі якщо їх заберуть на війну.Навчав,як правильно поводитися зі зброєю,як відкривати крімінальні справи.По яким законам працює СБУ.Мені подобалося навчати бійців.Було звісно таке,що хтось робив помилки але на помилках навчаються.
4.Робота в ЗСУ
За станом здоров'я я покниув службу в СБУ та пішов працювати в ЗСУ.Мені дали звання Полковник за чесну та доблесну службу.Коли почалася війна у нашій карїні я робив все можливе,щоб росіяни не пішли на Київ.Я надав накази як і коли нам оборонятися також,як роботи атаки.Дуже файно працюв під моїм керівництвом ГУР та Контр Розвідка України завдяки моїми наказами та працю ци підрозідлів ми запобігли проблем,але після поранення я пішов за власним бажаням.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі