Відмовлено Максон Хімік / Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Духов

Поважний гравець
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
148
Реакції
138
Бали
48
Нікнейм гравця: Максон Хімік
Особистий нікнейм: Єгор Духов
Суть скарги: Максон Хімік показує свою повну некомпетентність тим що закриває мою політичну партію за неправильну ідеологію, за відсутність умов для вступу, за те що політична партія негарно оформлена, та за те що немає посади генерального прокурора в ВРУ. Я звісно розумію що у Максона Хіміка до мене особисто неприязнь але
1. Моя політична ідеологія зазначена правильно, а саме націонал - демократія
2. Умови доступу до моєї партії чітко написані
3. Я писав кандидата на посаду генерального прокурора тому що генеральним прокурором являвся я на той час, тому і написав хто може в майбутньому мене замінити
4. Я не розумію як моя політична партія може виглядати негарно

Я не розумію як така людина як Максим Хімік може знаходитись на посаді президента України не знаючи навіть що таке ідеологія
Докази (скріншот/відео):
Докази про ідеологію
Відповідь Максона Хіміка в моїй партії
Посилання на політичну партію
Дата порушення: 22.12.2024

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, почнімо по порядку, по вашим пунктам:
1. Оскільки на Ukraine GTA ми не маємо якихось правил про ідеологію, буду в цьому випадку спиратись на інформацію з інтернету:

Націонал-демократія — політична течія, що сполучає націоналізм з демократичною ідеологією. - цю інформацію мені видало це джерело.

Ідеологія націонал-демократії як складова лібералізму пройшла свій злет і падіння не тільки в республіках колишнього СРСР, а й у посткомуністичній Європі. - цю інформацію мені видало це джерело.

Ось в цьому джерелі - мені взагалі не знайшло щось подібне на вашу "ідеологію".
Тож, я роблю висновок, що в цьому випадку ідеології немає, а є політичний рух. Тому, від лідера порушень не бачу.

п.с. В кінці скарги Ви пишите про те, що кандидат не знає що таке ідеологія. Хоча ви, самостійно, використовуєте ChatGPT для аргументації.

2. У Вашій партії я бачу умови, але не зазначено нічого про "щотижневий членський збір", що є важливим пунктом, який ви чомусь пропустили. Не бачу порушень від лідера.

3. Посилаючись на
правила подання партій - у партії треба зазначати лише - засновника партії, а також керівний склад (заступник, куратори партії). Не бачу інформації щодо генерального прокурора. Тому, ви помилились з посадою. Не бачу порушень від лідера.

4. Посилаючись на правила подання партій - оформлення партії має бути суворо у діловому стилі, акуратним, читабельним та красивим.
На форумі є достатня кількість схвалених партій, в яких ви можете подивитись оформлення, структуру та логічність викладеного матеріалу від засновників партій. Тому, погоджуюсь з лідером, не бачу порушень від нього.

Отже, жодного порушення від лідера ВРУ я не побачив. Ваша скарга буде відмовлена.

А також, так як Ви дуже активно слідкуєте за діями лідера ВРУ вже не перший день, та не пропускаєте жодного його допису - а як тільки допис з'являється, дивним чином з'являється скарга на лідера. Серед 3-х останніх скарг, я не побачив чогось кримінального від нового лідера.
Тож, було прийнято рішення видати Вам покарання:

6.36. Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14 днів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі