Єгор Духов
Поважний гравець
- Реєстрування
- 18 Бер 2023
- Дописи
- 148
- Реакції
- 138
- Бали
- 48
Нікнейм гравця: Максон Хімік
Особистий нікнейм: Єгор Духов
Суть скарги: Максон Хімік показує свою повну некомпетентність тим що закриває мою політичну партію за неправильну ідеологію, за відсутність умов для вступу, за те що політична партія негарно оформлена, та за те що немає посади генерального прокурора в ВРУ. Я звісно розумію що у Максона Хіміка до мене особисто неприязнь але
1. Моя політична ідеологія зазначена правильно, а саме націонал - демократія
2. Умови доступу до моєї партії чітко написані
3. Я писав кандидата на посаду генерального прокурора тому що генеральним прокурором являвся я на той час, тому і написав хто може в майбутньому мене замінити
4. Я не розумію як моя політична партія може виглядати негарно
Я не розумію як така людина як Максим Хімік може знаходитись на посаді президента України не знаючи навіть що таке ідеологія
Докази (скріншот/відео):
Докази про ідеологію
Відповідь Максона Хіміка в моїй партії
Посилання на політичну партію
Дата порушення: 22.12.2024
Особистий нікнейм: Єгор Духов
Суть скарги: Максон Хімік показує свою повну некомпетентність тим що закриває мою політичну партію за неправильну ідеологію, за відсутність умов для вступу, за те що політична партія негарно оформлена, та за те що немає посади генерального прокурора в ВРУ. Я звісно розумію що у Максона Хіміка до мене особисто неприязнь але
1. Моя політична ідеологія зазначена правильно, а саме націонал - демократія
2. Умови доступу до моєї партії чітко написані
3. Я писав кандидата на посаду генерального прокурора тому що генеральним прокурором являвся я на той час, тому і написав хто може в майбутньому мене замінити
4. Я не розумію як моя політична партія може виглядати негарно
Я не розумію як така людина як Максим Хімік може знаходитись на посаді президента України не знаючи навіть що таке ідеологія
Докази (скріншот/відео):
Докази про ідеологію
Відповідь Максона Хіміка в моїй партії
Посилання на політичну партію
Дата порушення: 22.12.2024