- Реєстрування
- 26 Чер 2022
- Дописи
- 1,907
- Реакції
- 1,090
- Бали
- 213
- Нікнейм адміністратора: Максімка Флоренс
- Особистий нікнейм: Іван Громов
- Суть скарги: Вітаю, шановна адміністрація. Я новачок та маю 6 ігровий рівень на вашому сервері, і не до кінця ознайомлений з правилами проекту. Я їхав на мопеді, працюючи на роботі глово, після чого данний адміністратор посадив мене до деморгану з причиною "NonRpDrive", але я не порушував, я лише працював на роботі, та хотів заробити трошки грошей на свою першу машину. Після чого, я написав в репорт, що я новачок, та на перший раз хотів би попередження, до мене тепнувся данний адміністратор та почав мені хамити і доказувати, що я їхав на доджі по полям, але я не їхав, я вам чесно кажу. Я запросив докази, на що мені відповіли, що "Скаргу на форум", я йому кажу: "Я залишу скаргу на форумі, розумієте?" А він мені каже: "А що таке форум?". Поясніть будь ласка адміністратору, що не потрібно так душити новачків. Після висказанної своєї промови, я йому сказав: "Вільний!", а він мені каже: "ВИ ЗАРАЗ БУДЕТЕ ПОКАРАННІ ЗА НЕШАНОБЛИВЕ СТАВЛЕННЯ ДО АДМІНІСТРАЦІЇ", а лише сказав у своємі контексті, що більше питаннь до нього не маю, розумієте? Прохання запросити докази у данного адміністратора, провести бесіду. Я розумію, що це ігровий помічник, але прохання вказати на його помилки, щоб більше такого не повторювалось зі звичайними гравцями. В будь якому випадку, можна було попередити про порушення правил, якщо б я не зреагував то вже видати покарання.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Посилання
- Дата походження: 23.11.2024