Відмовлено Максім Ломбардо | Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пабло Шадоу

«Vivere militare est»
Реєстрування
26 Жов 2023
Дописи
157
Реакції
160
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Максім Ломбардо
  2. Особистий нікнейм: Павлик Малюк
  3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація, на мою думку адміністратор Максім неправльно розглянув мої скарги, або є являється не достатньо компетентний. Перейдемо до першої скарги klik, на відео фіксації видно як я заковую людину в стяжки (відігруючи їх як кайданки) і веду людину до службового автомобіля СБУ. Затримання було проведено на підставі підозра у вченні кримінального правопорушення за статтями 5.13 та 5.14 ККУ. Згідно кодексу україни про процедури державних органів особу було затримано на місці скоєння правопорушення. Адміністратор відповів що це порушення правил викрадення, але згідно статуту СБУ статті 1.8 співробітник у формі та без форми має ті самі повноваження. Так як системно мати кайданки без форми не можливо, тому я стяжки відіграв як кайданки. Довелося робити все без форми так як особа коли бачила співробітників СБУ виходила з гри до того як ми встигали її запакувати. Друга скарга klik, де я дістаю ту саму людину з ІТТ. Так як особа вчинила кримінальне правопорушення за статтями 5.13 та 5.14 ККУ, в мене було достатньо доказів для проведення допиту та поверхневого огляду підозрюваному. Так як підозрюваний відмовився відігрувати РП і вийшов з гри при затриманні довелося діставати його з КПЗ. Після того як я його дістав він зрозумів що його очікує і вийшов з гри. Як сказав адміністратор це функція леше для бедопів і відмовив скаргу! Я вважаю що даний адміністратор не правильно розглянув мої скарги. Прошу перерозглянути скарги і профести бесіду з адміністраторм для уникнення наступних подібних ситуацій.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Надав вище
  5. Дата походження: 06.10.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,134
Реакції
5,004
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Стосовно першої скарги - ви могли відіграти що ви вдягнули стяжки на гравця і далі затримати його.
Стосовно виходу з гри - Юра Річман отримає покарання у вигляді варну за вихід під час арешту.
Стосовно другої скарги - це не є коректними діями діставання з ІТТ і подальше затримання на точці спавну.
Якщо гравець вийшов з гри - він отримує покарання за вихід з гри під час арешту, але ви ніяк не можете продовжити відігрувати рп з гравцем якого дістали з ІТТ.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі