Розглянуто Максім Тюбикович/Масові порушення правил викрадення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Абсолют

𝕭𝖑𝖔𝖔𝖉 𝕱𝖎𝖊𝖓𝖉
Реєстрування
17 Жов 2024
Дописи
42
Реакції
40
Бали
23
1. Нікнейм гравця: Максім Тюбикович (212294)
2. Особистий нікнейм: Максим Абсолют
3. Клан порушника: PRITON
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: MostWanted

5. Суть скарги: Масові порушення правил викрадення.
4.1. Проводити викрадення можуть гравці, які перебувають у кримінальних організаціях, однак керувати викраденням має гравець старшого складу (лідер, модератор). Він ні лідер ні модератор, дивився по таблиці
4.17. Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. | Деморган 30 хвилин Я був один, їх двоє, а не троє.
4.7. Викрадення проводяться з 10:00 до 23:59 за київським часом. 4.24. Проводити викрадення поза встановленим часом. | Деморган 30 хвилин Час був 00:47.
4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. | Деморган 40 хвилин. Біля нас було багато квартир.
4.23. Викрадення представників кримінальних структур. | Деморган 30 хвилин Я перебуваю в клані.
Також він провів обшук, та почав конфіскувати у мене м4, алко, та петрушку.
3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, Причини обшукувати мене я не бачу.

Прошу видати покарання йому, та якщо це можливо, повернути предмети які у мене забрали.
6. Докази (скриншот/відео): Доказ
7. Дата порушення:
01.03.25

Єгор Бахмутат

СТАДО
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,041
Реакції
493
Бали
198
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець, [212294] отримає покарання за порушення правил пограбувань:
3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами;
3.5. Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв;
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб.
3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано | /jail 260 + Конфіскація майна.
Гравець, [203079] отримає покарання за порушення правил пограбувань:
3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами;
3.5. Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв;
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | /jail 260.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі