Максим Абсолют
𝕭𝖑𝖔𝖔𝖉 𝕱𝖎𝖊𝖓𝖉
- Реєстрування
- 17 Жов 2024
- Дописи
- 42
- Реакції
- 40
- Бали
- 23
1. Нікнейм гравця: Максім Тюбикович (212294)
2. Особистий нікнейм: Максим Абсолют
3. Клан порушника: PRITON
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: MostWanted
7. Дата порушення: 01.03.25
2. Особистий нікнейм: Максим Абсолют
3. Клан порушника: PRITON
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: MostWanted
5. Суть скарги: Масові порушення правил викрадення.
4.1. Проводити викрадення можуть гравці, які перебувають у кримінальних організаціях, однак керувати викраденням має гравець старшого складу (лідер, модератор). Він ні лідер ні модератор, дивився по таблиці
4.17. Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. | Деморган 30 хвилин Я був один, їх двоє, а не троє.
4.7. Викрадення проводяться з 10:00 до 23:59 за київським часом. 4.24. Проводити викрадення поза встановленим часом. | Деморган 30 хвилин Час був 00:47.
4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. | Деморган 40 хвилин. Біля нас було багато квартир.
4.23. Викрадення представників кримінальних структур. | Деморган 30 хвилин Я перебуваю в клані.
Також він провів обшук, та почав конфіскувати у мене м4, алко, та петрушку.
3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, Причини обшукувати мене я не бачу.
Прошу видати покарання йому, та якщо це можливо, повернути предмети які у мене забрали.
6. Докази (скриншот/відео): Доказ4.1. Проводити викрадення можуть гравці, які перебувають у кримінальних організаціях, однак керувати викраденням має гравець старшого складу (лідер, модератор). Він ні лідер ні модератор, дивився по таблиці
4.17. Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. | Деморган 30 хвилин Я був один, їх двоє, а не троє.
4.7. Викрадення проводяться з 10:00 до 23:59 за київським часом. 4.24. Проводити викрадення поза встановленим часом. | Деморган 30 хвилин Час був 00:47.
4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. | Деморган 40 хвилин. Біля нас було багато квартир.
4.23. Викрадення представників кримінальних структур. | Деморган 30 хвилин Я перебуваю в клані.
Також він провів обшук, та почав конфіскувати у мене м4, алко, та петрушку.
3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, Причини обшукувати мене я не бачу.
Прошу видати покарання йому, та якщо це можливо, повернути предмети які у мене забрали.
7. Дата порушення: 01.03.25