Відмовлено Макс Ігнадченко СБУ К// Нон РП Держ, порушення статуту та КПКУ\\

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Сер 2024
Дописи
14
Реакції
25
Бали
16
1, Макс Ігнадченко СБУ К Лідер
2. Прада Хефнер
3. Данна особа Нон РП бо: Як він почув образи через закриті вікна? Також коли я вийшов із автомобіля та сказав що не супротивляюсь, він вдарив мене тайзером що є порушенням Розділу 3: 3)
Співробітнику забороняється використовувати спеціальні засоби, а саме (тайзер, кайданки, дим, тепловізор та нічне бачення) без відповідної на те причини.
також порушення КПКУ а саме Порядок затримання: Не представився після того як взяв у кайдани, у авто не розказав мої права та не розписав чітку причину мого затримання! Тайм коди: 0:34-0:50 Порушення статуту, 1:15-2:14 Порушення КПКУ, 7^45 Меня садят
4. Бам по роже генерала
5. 09.08.24

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
По перше, що хочу повідомити адміністрації, що дані особи перші спровокували конфліктну ситуацію.
Уважно передивившись відео-докази гравця - це можна даже спостерігати.

Щодо РП елементарно вікна можуть бути приспущені та не відкриті повністю та все, що говорять на вулиці добре чутно в авто. При цьому співробітник СБУ в той час відкривав двері.

Щодо заборони використання тайзеру без причин, хочу повідомити, що тайзер був застосований відповідно до ст. 19 п. 1 ЗУ "Про Службу безпеки України" -
ТИК
Причиною затримання стало неадекватна поведінка громадян та порушення громадського порядку (1.2)

Щодо порушення процесуальних так-називаємих дій, хочу повідомити, що під час відпрацювання орієнтувань (а на той час особовим складом ми відпрацьовували орієнтування) згідно розділу 8 пункту 6 статуту СБУ м. Київ ми маємо право змінювати порядок процесуальних дій (даний пункт в статуті був узгоджений ігровим процесом через петицію до президента та голосуванням в Верховній раді) -
СТАТУТ

Тепер, щодо адекватності гравця виходячи з даної ситуації:
1. Неадекватна поведінка
2. Провокації на конфліктну ситуацію
3. Також послухайте з 06:00 хвилини відео гравця манеру його спілкування.
4. Та саме головне назва відео, яка говорить все за самого гравця...
6.png

Порушень зі своєї сторони не бачу! Очікуємо вердикту адміністрації!

Відео з моєї сторони:
ВІДЕО

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,672
Реакції
1,290
Бали
253
Вітаю, порушення правил подання скарги, а саме:
  • Неадекватний зміст скарги (музика, текст, неадекватна назва доказів, тощо);
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі