Розглянуто Макс Ігнатченко, Богдан Дніпровський, Вероніка Платонова,Роман Левчук, Юрій Карпенко/некомпетентні відповіді в репорт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,687
Реакції
555
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора:Макс Ігнатченко, Богдан Дніпровський, Вероніка Платонова,Роман Левчук, Юрій Карпенко
  2. Особистий нікнейм: Андрій Смітт
  3. Суть скарги: Їхав на таксі затримала поліція мого водія я вийшов з авто і пішов в свому напрямку так як до мене не було притензій і потім полісмени мене надали волневих поранень та я зьявився в тюрмі на 60хв і я не зрозумів чому- подав репорт із запитанням, а саме (Чому коли поліція вбиває людей просто так їх автоматично садить в тюрму?) - на що кожен адміністратор надав забіндяну форму у відповідь і пояснень я не почув...Проведіть розмову щоб адмінстрація давала відкриту відповідь на питання гравцю, а не забіндяні заготовки які вибачте як то кажуть щоб просто репорт закрить мягко сказать.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження: 06.11.2024

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Можливо якщо б Ви шановний гравець ставили конкретно лише 1 запитання то Вам би відповідь надавалась виключно по Вашому питанню

Розберемо Ваш репорт
b.png

Що кидається в очі - це слова "Поліція тебе ніза що убиває"
Під цими словами можна вже аргументувати від Вас претензію до працівників поліції, що Вас просто так вбили.
У зв'язку з великою кількістю репортів адміністрація не завжди встигає всім допомогти та іноді складаються такі недоліки як недорозуміння.

Якщо б ви поставили питання в наступному форматі
"Чому коли тебе убивають поліцейські автоматом потрапляєш у в'язницю"
То була б і відповідь по іншому

Від себе та інших адміністраторів приносимо вибачення
Та очікуємо рішення старшої адміністрації

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,963
Реакції
10,049
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Ваше звернення в репорт "чому коли поліція тебе ніза що убиває автоматом ти увязниці" - адміністрація пояснила, що зрозуміла як претензію до працівників поліції, що Вас просто так вбили.

Існує система, коли працівник НПУ/СБУ вбивають гравця, в якого є паро статтів/розшук - гравець попадає в ДКВС
Приємної гри на
UKRAINE GTA.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі