Відмовлено Макс Ігнатченко // Некомпетентний упереджений розгляд скарги, блат гос. структур. // Для Тоні Хоффмана або Владислава Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адель

Активний
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
114
Реакції
285
Бали
66
Нікнейм адміністратора: Макс Ігнатченко.
Особистий нікнейм: Адель Шухевич.
Суть скарги: Мною було написано скаргу тут на працівників СБУ та ЗСУ, скарга була спеціально написана для ГА/ЗГА, оскільки я знала, що ГС Держ як завжди не побачить порушень від своїх підопічних, за чим був помічений ще дуже давно. Але все ж скарга була передана ГА на розгляд ГС Держ Максу Ігнатченку і він розглянув її упереджено і з тим самим блатом. А саме:

-"Гравець Назар Рамірес ID2010 буде покараний за:NonRPDrive - jail 30 хвилин
Багоюзу в даному положенні стрільби немає."

У той самий час дивимося на ці скарги 1 (не бачимо багоюзу, а після перерозгляду вже бачимо, але у цій скарзі знову не бачимо?!). 2 (знову таки, не бачимо багоюзу, а після перерозгляду бачимо, але у цій скарзі не бачимо?!). Гравець повинен отримати покарання за багоюз, а адміністратор догану за неодноразові одні й ті самі порушення.

-"Порушень від гравця Дмитрій Анубіс ID15778 не бачу - так-як в нього цілились зброєю, він відкрив вогонь."
Працівник ЗСУ безпідставно дістав зброю і почав цілитися у гравця мого клану, після чого вона вже дістала зброю, потім він відкрив вогонь і вона відкрила його у відповідь. Звісно, якщо у нас будуть цілитися, ми теж почнемо і це нормальна реакція, але саме працівник ЗСУ першим почав це робити і це добре видно і чути, але Макс Ігнатченко цього не помітив, бо у гравця не прокачана зброю і він тримає її на рівні тазу. Гравець повинен отримати покарання, Максу Ігнатченку треба бути більш уважним, не упередженим і розглядати скарги не так, як йому вигідніше і бачити лише те, що треба йому.

-"Порушень від гравця Амірі Ярмоленко ID114595 не бачу - так-як, якщо оцінити всю ситуацію зібравши докази до купи, було встановлено, що Ваш клан першими відкрили вогонь по авто СБУ та ви бігали зі зброєю. Як ви самі і повідомили там стояв чорний лексус та можливо він був з працівниками СБУ. Також хочу повідомити, що згідно правил проекту зеленою зоною є лише територія сбу, а саме внутрішня частина."
Нами було відкрито вогонь по авто, аби визволити соклана, що є рп-процесом. Ми зупинили авто пострілами, після чого хотіли відіграти рп, але не змогли, оскільки працівник СБУ просто почав втікати у ЗЗ (так, саме внутрішня частина СБУ є ЗЗ, куди працівник і почав втікати, більше того, він втік у інтер'єр, тобто просто втік від рп процесу у ЗЗ, системне ЗЗ), доказами цього є його ж фрапс туть який він прикріпив у коментарях нижче. Відіграти рп ми не могли, бо знову ж таки, він втік. З ним намагалися поговорити, але у нього на фрапсі просто видно, що він втікає і ні з ким не веде діалог. Тобто, людина втікла від рп процесу, а потім повернулася його завершити вбиваючи людину, яка начеб-то до цього по ньому стріляла? Це вже ДМ з його сторони, бо він безпідставно стріляв, Нон рп дії, оскільки він по рп ніяк не міг знати, що це саме та людина, з якою до цього була "сутичка". Отже, він повинен понести покарання за ці порушення, але це не все. Також гравець має понести покарання за обман адміністрації, а саме:
image_2023-10-14_16-02-57.png

То бачив чи не бачив? Чи бачив лише на моєму фрапсі, скріншоти з якого і надав, як доказ, що бачив саме того гравця?!
1697305517399.png

Як він міг бачити перестрілку, яка була за будівлею СБУ ще й за парканом, виходячи з дверей СБУ, які взагалі з іншої сторони?!
image_2023-10-14_16-06-50.png

А, все ж таки не бачив, а чув?!
image_2023-10-14_16-07-09.png

То стріляв через те, що почув/побачив перестрілку з ЗСУ, чи через те, що під час рп процесу, від якого він втік у ЗЗ, а саме інтер'єр, по його авто було відкрито вогонь?!
Знову ж таки, адміністратор Макс Ігнатченко нічого з матеріалів навіть не вивчав, бо бачив би усі ці моменти і розбіжності у словах Амірі Ярмоленко, які є обманом і мав би видати йому бан і покарання вказані вище. Але не зробив це чому? Бо блатить своїх підопічних. Неодноразово це робив раніше, робить по цей день і має бути покараний за це ще одною доганою. Тобто 2 догани має отримати лише за розгляд цієї скарги, за неодноразові однакові порушення та грубе порушення розгляду матеріалів до скарги, де був обман адміністрації.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Усі докази надано вище.
Дата походження: 14.10.2023

Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
"Ми зупинили авто пострілами, після чого хотіли відіграти рп, але не змогли, оскільки працівник СБУ просто почав втікати у ЗЗ" Якщо спиратись на мій фрапс, на ньому чітко видно, що трапився баг, із-за якого я не чув вас коли Ви за мною біжали, Я взагалі не чув все що Ви казали, звісно тоді як Я вже стверджував не одноразово, Я по першу чергу спочатку почав тікати за саму будівлю, бо основна стрільба велася зі сторони автосалону, Я розумів що фізично навідь немаю права починати стрільбу у такому випадку, бо по перше я ставлю під загрозу життя затриманного, а по друге, Я звісно не як не можу починати стрільбу, коли в мене вже є кульове ураження до видно на фрапсі одразу як Я Вийшов з авто, тобто там видно що по мені стріляв як мінімум 1 снайпер, також минімум 2 людини з автоматами, коли я Вийшов з авто, по мені продовжав їти вогонь, що видно на фрапсі, і вогонь закінчився вже тільки тоді, коли я забіжав під забор СБУ, далі звісно я не оспарюю факт того що треба було би щось відіграти і т.д, Але, як Я вже написав, переглянувши ваш фрапс я побачив що Ви біжали за мною та встановлювали скажемо так зі мною контакт, нехай і у оффтоп, Але на мойому фрапсі видно, що в мене просто трапився баг коли не чутно людину, видно що навіть не з'явилося збоку вашого ніку та мікро у вас над головою, тобто від мого лиця це виглядало так, що Ви просто біжете зі мною зі зброєю, так як Ви мовчали у мене, Я розрахував 2 варіанти, Або Ви просто зараз підбіжете ще ближче і просто розтулите мене, так як в мене 60 хп + можно сказати вже немає броні, для того щоб звільнити свою людину, Або Ви просто біжете за мною і в дискорді корректуєте вогонь по мені від снайпера, і просто даєте по мені інфу, у любому разі, забіжавши вже під забор та же приблизно протягом 10 секунд по мені вогню небуло взагалі, тобто вже статус перестрілки можно важати закінченим, і Я мав право вже ховатись в будівлі СБУ, бо як Я вже казав, наше СБУ це такий же бункер, і як Я вже наголосив, якщоб не було багу, і я би вас чув одразу, у нас могло би статись якесь рп, якщо б наприклад Ви почалиби мені пригрожувати зброєю та Казати щоб Я негайно зняв кайданки Або ще щось, Але так як із-за бага я взагалі не розумів що Ви виходите на контакт, а не просто біжете за мною, то мені більше нічого не залишалось, окрім як біжати та ховатись, до б по РП скажемо так не загинути. Тому РП не сталося із-за бага з войсом. Наступне з приводу того що я почав вести вогонь, після того як Я зайшов у будівлю, Я по РП скажемо так вилікувся та взяв новий бронік, тільки після цього, Я би міг пробувати вести перестрелку, як Я вже наголосив раніше, коли я Вийшов з будівлі буквально в 10 метрах від мене, за забором на задній частині будівлі СБУ чотко було сути постріли, і коли я бачу як звідти біжить та сама людина як тулила по мені буквально 30 секунд назад, Я мав повне право відкрити вогонь по вам, також якщо с питання як Ви кажете що я не міг Бути впевненим що це Ви, то мені здається що я навів достатньо аргументів, за описом худа людина, з повністю чорним одягом, катаною на спині, з маскою на обличчі та ярким волоссям, також як видно на вашому фрапсі, в той момент, під'їхав чорний Лексус, якщо наприклад там був мій співробітник який передав по спец.зв'язку мені інформацію, тобто людина на дорозі з таким описом вбиває ЗСУшника, а за описом я ще додатково розумію що це Ви, то що я по вашому тоді повинен був робити? Співробітник передає інфу, Я її прийняв та після чого зробив певні міри, звісно я не мав права біжати наприклад затримувати вас, бо це було б ПГ, а ось ліквідувати вас Я мав повне право, так як якщо так важати, є вже як мінімум 3 підстави на це. Ви були одні у тому секторі перестрілки з таким скином та катаною на спині, ваша подружка не вважається, тому що А) в неї на спині яркий рюкзак а не катана та вона сама до мене під'їхала на таку відстань що я чітко бачив і її і вас, тому мені все зрозуміло, і як Я вже казав, напарник на лексусі наприклад також міг передати на вас інфу, що Людина така-така вбила тільки до при мені ЗСУшника. Тому я вважаю всі повноваження на вогонь в мене були. З приводу ніку, треба научитись з початку читати, бо чотко написано, а якщоб навідь не бачив, то в мене є всі повноваження відкрити вогонь, які я надав вище. Фрапса з самим моментом стрільби в мене немає, тому я просто надав скріншоти з фрапсу автора щоб підтвердити, що стрільба велася по одній конкретній особі, з конкретной метою. З приводу бачив Чи не бачив перестрілку, саму перестрілку я звісно не бачив, бачив тільки на 1 секунду приблизно, у моменті коли я Вийшов з ГУ, в мене як раз камера дивилась туди, і в моменті поки були не прогруженні текстури і коли вони прогружались, приблизно 1 секунду, Я встиг побачити як Ви цілитесь в ЗСУ, після чого вже я чув вистріли з снайпи, також там як Я вже казав міг Бути мій співробітник який міг мені передати інфу по спец зв'язку, Або наприклад на криші СБУ міг Бути співробітник який теж міг передати інформацію до де саме їде бій, Я це кажу в додаток тому, як Ви розповідаєте що Ви на відстані під кутом де навідь не видно парковку, побачили, як Я там посадив вашу людину в авто, Я так розумію у вас відимо "стрелочка не поворачивается", коли вам треба Ви все і всюди можете бачити, а ось ніяк не міг не бачити не отримати інфу що Ви вбили ЗСУ. З приводу чув не чув бачив не бачив я пішу для того, щоб ситуацію можно було розглядати з усіх сторін, по ООС я бачив як Ви тулите по ЗСУ через прогруз текстури, так, Але по IC Я не міг це бачити бо рп такого не може Бути, Але по IC Я по перше, чув а по друге звідки вам було знати до наприклад намає на криші людини, як могла би підверидити мені у спец зв'язок що це точно Ви стриляли і цілились, що у вас є зброя? Також в IC не існує ніяких ніків, і по РП Ви можете тільки за описом розуміти що уже за людина, а Ви як раз ідеально підходите під опис. І якщо ви так наголошуєте на тому, що я почав ДМити і не міг знати що це я, то чому наприклад інший співробітник СБУ взяв спеціально авто щоб підїхати та вбити вас, Може всеж таки він теж знав що Ви бігаєте та тулите всіх, і можливо в лексусі і міг наприклад Бути він, побачвши до Ви вбиваєте, поїхав взяв зброю, зменив авто та підїхав і тому саме ліквідував вас? З приводу що я когось там обманюю і що я типу сам собі противореча я вже наголосив, до робиться це для того, щоб роздивитись ситуацію як з OOC так і з IC сторон, так як це могло Бути в грі і як би це було у реальному житті, нік наприклад це OOC, Але по IC Я стріляв не по ніку, тому що їх немає по Рп, а стріляв по людині за описом та інформацією що в мене була, тому тут ніякого обману немає, а просто в отличии від вас, Я можу і так і так аналізувати ситуацію, це тільки Ви розповідаєте про те як бачили що Я посадив його у авто, коли сторона порковки стоїть під кутом що там впринципі нічого не може Бути видно, тільки хіба що з даху. А з приводу покараннь для адміністратора я думаю це взагалі не ваша справа, старші адміни самі у всьому розберуться. А якщо ви така умна, то чого досі Ви не ГА?

P.S Додаю, це Лексус що під'їхав до вас, точно належить СБУ, так як на мойому ж фрапсі це видно, коли я був на территорії ГУ, там можно побачити, Як Цей самий Лексус виїзджає с ГУ, тобто це ще раз підтверджує все вище написане, в мене спокійно могла Бути на вас інформація, тому Я мав права вас ліквідувати, як це зробили Ви с ЗСУ.
(Тайм-код 1:10)

Амірі Ярмоленко

Останнє редагування:

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець
Перевіривши Вашу скаргу на працівників СБУ також не побачив багоюзу, адже у тому положенні гравець може отримувати шкоду. Скарга яку ви прикріпили - Клік немає жодного відношеня до стрільби із-за керма, хоч автор вказав саме про це, у цій скарзі гравця було покарано за стрільбу через авто як це зазначено в правилах проєкту.
Друга скарга яку Ви прикріпили - аналогічна першій.
Порушень від гравця Дмитрій Анубіс ID15778 не бачу - так-як в нього цілились зброєю, він відкрив вогонь.
З цим рішенням також згоден, переглянувши відео доказ не побачив щоб працівник ЗСУ цілився першим.
Передано керівництву!

Останнє редагування:

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Вітаю Шановний гравець
Перевіривши Вашу скаргу на працівників СБУ також не побачив багоюзу, адже у тому положенні гравець може отримувати шкоду. Скарга яку ви прикріпили - Клік немає жодного відношеня до стрільби із-за керма, хоч автор вказав саме про це, у цій скарзі гравця було покарано за стрільбу через авто як це зазначено в правилах проєкту.
Друга скарга яку Ви прикріпили - аналогічна першій.

З цим рішенням також згоден, переглянувши відео доказ не побачив щоб працівник ЗСУ цілився першим.
Передано керівництву!
Повністю згоден з словами Головного Адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі