Відмовлено Макс Ігнатченко // Неправильно видане покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ліна Еско

Твоя ідолка.
Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
202
Реакції
250
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: Макс Ігнатченко.
  2. Особистий нікнейм: Ліна Ескобар.
  3. Суть скарги: Данний адміністратор видав мені покарання за MG у цій скарзі туть Але мною була сказана фраза "Да нам без разницы, оффтоп" та "Давай, выложи на форум своё ПГ, оффтопом". По-перше, з яких пір фраза "Да нам без разницы" - це MG? По-друге, з якіх пір нас карають за MG, коли пишуть, або кажуть в оффтоп?
    На фрапсі Антона Гаращенко (не буду прікріпляти, оскільки це докази від 3-ьої особи) спочатку не чітко чути, що я кажу, але чітко чути "ОФФТОП" та "ОФФТОПОМ", що Макс Ігнатченко просто проігнорував.
    А ось вже фрапс з моєї сторони отуть , де від мене немає порушення, адже все сказане оффтопом, супроводжувалось цією ж фразою.
    Оскільки своє покарання я вже "відсиділа", вимагаю покарання для адміністратора Макс Ігнатченко у вигляді попередження, або догани через халатний та упереджений розгляд скарг (раніше він з автором скарги були разом у НПУ і добре спілкувалися). А також вимагаю компенсацію, оскільки не моя вина, що адміністратор не компетентний.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1695944352906.png
  5. Дата походження: 29.09.2023.

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

На майбутнє спочатку говоріть фразами:
Кажу в офтоп чат (офтопом) а потім продовжуйте речення, щоб не було таких недорозумінь.

Очікуйте відповіді керівництва.

Ліна Еско

Твоя ідолка.
Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
202
Реакції
250
Бали
108
Вітаю шановний гравець.

На майбутнє спочатку говоріть фразами:
Кажу в офтоп чат (офтопом) а потім продовжуйте речення, щоб не було таких недорозумінь.

Очікуйте відповіді керівництва.
1. Не бачу чіткого скрипту, як саме гравці повинні казати офтоп інформацію, головне сказати примітку, що це офтоп. Відповідно, лише мені вирішувати, як саме подавати інформацію дотримуючись правил.

2. На майбутнє, щоб не було таких непорозумінь, слухайте, що гравці кажуть ПОВНІСТЮ, а не те, що вам вигідно.

3. Хочу наголосити, що вами не було покарано Антона Гаращенко за MG, хоча він теж спочатку офтопив, а потім повідомляв, що це офтоп інформація. Тому це ще один доказ про упереджений розгляд скарги.

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі