Вікторія Київська
Поважний гравець
- Реєстрування
- 23 Лют 2023
- Дописи
- 73
- Реакції
- 107
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора:Макс Ігнатченко
- Особистий нікнейм:Вікторія Реймон
- Суть скарги:Даний адміністратор видав покарання за NonRP дії,на відео доказі видно що йде відігровка,але в як ми бачимо в коридорі НПУ де знаходиться в'язниця дуже багато людей та нічого не чути,також міранда була прочитана по дорозі до ГУНПУ,в даного громадянина на відео доказі видно як ми вже його садимо,від своєї сторони я ніяких порушень не бачу.Також хочу сказати,що гравець а саме Микола Богданов хоче ввести в оману адміністрацію,так як на його відео видно,що Влад Лайм тримав його в кайданках,і чітко видно на його відкаті(тайм код-00:05)чітко видно що мій працівник Влад Лайм повів Миколу Богданова за собою,та посадив після чого його в КПЗ.Також прошу взяти до уваги,що Микола Богданов порушив правила подачі скарги,а саме фрапс знятий на телефон або інші подібні пристрої підлягає розгляду якщо на ньому хороша якість та видно всі ключові і необхідні моменти.Ключових моментів я там не побачила,попрошу Миколу Богданова надати повний відеодоказ.Прошу ГА/ЗГА розібратися з даною ситуацією,тому що на відкаті чітко видно хто його саджав.
- Доказ видачі покарання (сріншот/відео):тик
- Дата походження:05.11.2023
Останнє редагування: